yoldaşda bekleme süresi vermiyor sadece rekabetçi maçlarda bekleme süresi alırsın. çok kill aldığın için vemiş olabilir de diyemem bi fikrim yok ama yoldaşda bekleme süresi almazsın.Arkadaşlar hiç girmediğim rekabet maçına girdim yeni hesapta 1 maç attım ve bekleme süresi verdi 24 saat 9 maç kazanınca rütbe gelicekmiş yoldaşda 12 maç attım hiç bekleme süresi vermedi normalde rekabetçi maçta 2 win alınca bekleme süresi verir ben 1 aldım verdi neden sizce cok kil aldgım için olabilirmi ?
evet almadım fakat rekabetçi girdim 1 win aldım ztn ilk defa rekoya gircektim şaşırdım direk bekleme süresi verdiyoldaşda bekleme süresi vermiyor sadece rekabetçi maçlarda bekleme süresi alırsın. çok kill aldığın için vemiş olabilir de diyemem bi fikrim yok ama yoldaşda bekleme süresi almazsın.
evet 9 maç atmama lazım yazıyor yetenek grubumu almak için ve hiç rekabet girmedim yensemde yenmesemdekill ile alakalı olabilir normalde 2 win alınca veriyor emin misin önceden atmadığına?
dikkat et vac yeme xdevet almadım fakat rekabetçi girdim 1 win aldım ztn ilk defa rekoya gircektim şaşırdım direk bekleme süresi verdi
Post automatically merged:
evet 9 maç atmama lazım yazıyor yetenek grubumu almak için ve hiç rekabet girmedim yensemde yenmesemde
hesabı yeni kurdum sadece yoldaş girdim ve rekabet gireyim dedim 1 kere ve sonu böyle oldueskiden o hesapta rekabetci mac atilmis ve kazanilmis
GüzelArkadaşlar hiç girmediğim rekabet maçına girdim yeni hesapta 1 maç attım ve bekleme süresi verdi 24 saat 9 maç kazanınca rütbe gelicekmiş yoldaşda 12 maç attım hiç bekleme süresi vermedi normalde rekabetçi maçta 2 win alınca bekleme süresi verir ben 1 aldım verdi neden sizce cok kil aldgım için olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?