Csgo rekabetçi bekleme süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiç girmediğim rekabet maçına girdim yeni hesapta 1 maç attım ve bekleme süresi verdi 24 saat 9 maç kazanınca rütbe gelicekmiş yoldaşda 12 maç attım hiç bekleme süresi vermedi normalde rekabetçi maçta 2 win alınca bekleme süresi verir ben 1 aldım verdi neden sizce cok kil aldgım için olabilirmi ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan ara sıra buga girebiliyor sen böyle böyle 10 maç at rank versin bekleme süresi vermez

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kill ile alakalı olabilir normalde 2 win alınca veriyor emin misin önceden atmadığına?

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiç girmediğim rekabet maçına girdim yeni hesapta 1 maç attım ve bekleme süresi verdi 24 saat 9 maç kazanınca rütbe gelicekmiş yoldaşda 12 maç attım hiç bekleme süresi vermedi normalde rekabetçi maçta 2 win alınca bekleme süresi verir ben 1 aldım verdi neden sizce cok kil aldgım için olabilirmi ?
yoldaşda bekleme süresi vermiyor sadece rekabetçi maçlarda bekleme süresi alırsın. çok kill aldığın için vemiş olabilir de diyemem bi fikrim yok ama yoldaşda bekleme süresi almazsın.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yoldaşda bekleme süresi vermiyor sadece rekabetçi maçlarda bekleme süresi alırsın. çok kill aldığın için vemiş olabilir de diyemem bi fikrim yok ama yoldaşda bekleme süresi almazsın.
evet almadım fakat rekabetçi girdim 1 win aldım ztn ilk defa rekoya gircektim şaşırdım direk bekleme süresi verdi
Post automatically merged:

kill ile alakalı olabilir normalde 2 win alınca veriyor emin misin önceden atmadığına?
evet 9 maç atmama lazım yazıyor yetenek grubumu almak için ve hiç rekabet girmedim yensemde yenmesemde

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet almadım fakat rekabetçi girdim 1 win aldım ztn ilk defa rekoya gircektim şaşırdım direk bekleme süresi verdi
Post automatically merged:

evet 9 maç atmama lazım yazıyor yetenek grubumu almak için ve hiç rekabet girmedim yensemde yenmesemde
dikkat et vac yeme xd

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eskiden o hesapta rekabetci mac atilmis ve kazanilmis

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Güzel

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hesapta ilk defa ranked Mac atınca bekleme süresi veriyor bekleme süresi aldığın kill ile doğru orantılıdır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
owerwatch a düşmüs olabilirsin 2 maçta vermesi lazım diye biliyorum hilelimiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...