CSGO rekabetçi maçını çok uzun sürede buluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
nasıl yok oyunun 1.5m onlinesi var maç arayan sayısı 30k falan sence yok mu cidden :D
neden alakası yok alt tarafta çözümü ve neden maç geç buluyor açıkladım.2 sebebi vardır geç maç bulmasının.
1.güven faktörü
2.ping
arkadaşta ise büyük ihtimal güven faktörü sorunu var.
Post automatically merged:

kral musaıtsen cs gelıp guven faktorume bakalımmı
dostum ona maalesef bakamıyorsun.ama eger 10 dakikada maç bulamıyorsa faktör düşüktür.
güven faktörü nasıl artar?
övgü isteyebilirsin.begeni isteyebilirsin.steam hesabına iyi mesajlar atılırsa güven artar
güven faktörü neden düşer?
çok fazla report alıyorsan düşer.
takım arkadaşlarına zarar veriyorsan onlara saldırıda bulunuyorsan güven faktörü düşer.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ana ekrandaki ayarlardan en düşük ping oranını birazcık arttır sunucuların değişmiş olur daha fazla sunucuyu ararsın bu sayede daha hızlı bulur pingle oynayamam diyorsan ben bilmiyorum okadarını

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
internetinden dolayıdır moderm yenılemeyı dene

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güven faktörlü hesaplar satıyorlar önceden oluşturulmuş onlardan alırsan çok daha hızlı bulur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı sorun bendede vardı fazla türk cs oyuncusu yok ondan olabilir

Üye
3 HİZMET YILI
serverlar çöküyor arada bir kapat aç bi kaç kere olmazsa sonra dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
haritaya çok bağlı kümen de ortalardaysa zor bulur o normal

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyuna para verdi miydin ? yoksa bulması zaten zor hileler bol olduğu için faceit gibileri kullanılıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
galiba hileleri hilerle eşleiştiriyor benim duşuncem bu yuzden uzun buluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tek başina girince bulmuyor knka cok zor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
CS:GO rekabetçi sıralama sistemine ilişkin bekleme süreleri birçok faktöre bağlıdır, örneğin bölgeniz, oyun saatleri ve oyuncu sayısı gibi faktörler rol oynayabilir. Ancak, sıralama sırasında uzun bekleme süreleri yaşamak istemiyorsanız, aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:

1. Bölgenizi değiştirin: CS:GO'da bölge farklılıkları, oyuncu yoğunluğu ve zaman farklılıkları gibi etkenler nedeniyle sıra bekleme süresi değişebilir. Eğer mümkünse farklı bir bölge seçerek bekleme sürenizi azaltabilirsiniz.
  2. Oyun saatlerinizi değiştirin: Oyun saatlerinde artan oyuncu yoğunluğu nedeniyle bekleme sürelerinin uzayabileceği unutulmamalıdır. Bunun için özellikle akşam saatleri yerine öğleden sonra ya da sabah saatlerinde oyuna girmek isteyebilirsiniz.
  3. Sıranızı yeniden başlatın: Sıranın yeniden başlatılması sıralama sırasında biraz yardımcı olabilir. Bu, bekleme süresini kısaltabilir ve daha hızlı bir şekilde eşleşmenizi sağlayabilir.
  4. Farklı bir haritaya girin: Her haritanın kendi oyuncu kitlesi vardır. Sıranızı beklerken sıralama sırasında bulunan haritayı değiştirerek başka bir haritaya girebilirsiniz. Bu, sıra bekleme sürenizi azaltabilir.
  5. Farklı bir mod deneyin: CS:GO'da sıralama sırasında farklı bir mod deneyebilirsiniz. Böylece oyunun farklı bir yanını deneyimleyebilirsiniz ve aynı zamanda sıra bekleme sürenizi de kısaltabilirsiniz.
Yukarıdaki önerilerden herhangi birini deneyebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı durumlarda, sıra beklemek biraz zaman alabilir. Bu nedenle sabırlı olmak ve oyunun keyfini çıkarmak en iyisidir.
:200iq:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gece saatlerinde oyuncu sayısı az olduğundan bulmuyor olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ne sıklıkla buluyor ya da hiç mi bulmuyor bilmem fakat dust seç orda her zaman bulur bilinmeyen maplere girme cok

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kral dust 2 secıyoum 10dakkada gırıyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben anladim guven faktrouylr ilgili galiba mac bulma sirasi ayni olan oyunculari eslestiriyor hile vs hile gibi o yuzden daha falz abkrltiyor dusuncemce boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...