CSGO Rekabetçi Takımı Kuruyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
CSGO da İyi Bir Rank Almak İçin Takım Kurmayı Planlıyoruz...Neden derseniz ? Troll İnsanlardan Kurtulup İyi Bir Oyun Çıkarmaya Çalışıyoruz Ve Bu Sayede Oyunda Üst Düzey Bir Rankımız Olucak Katılmak İsteyenler Yazabilir Şuan Takım Pek Aktif Olmayabilir Okuldan Dolayı Fakat Yazın Baya Bi Aktif Olacağımız Bir Takım Kurmayı Amaçlıyoruz
Kriterlere Gelirsek ( 3 Kişi Lazım )

15-16 Yaşındayız ( 2 Kişiyiz )

Rankım Nova 4 dü Fakat VAC yedim ondan sonra 2 hesap daha VAC yedi ( kabul ediyorum 2 sinde hileydim 1 inde nedenini bilmiyorum ) şuan rankım yok :) yeni hesapdayım prime değil önceki hesabım çalındı ve VAC yedirtildi :( Neyse Gerçekten Adam Gibi Oynayacaklar Mesaj Atabilir...

Üye
7 HİZMET YILI
Diğer Kişide Benim Eski Hesap Vac Yedi Nova 3 Düm
Yeni Hesap prime hesap takım olmadığından silver 4 :cryangry:

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
csyi bırakalı baya oldu dediğin gibi troll insanların *** 4 hafta üst üste 1 hafta ban yedim ban açılıyor tekar yiyorum en sonunda bıraktım

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
csyi bırakalı baya oldu dediğin gibi troll insanların *** 4 hafta üst üste 1 hafta ban yedim ban açılıyor tekar yiyorum en sonunda bıraktım

eğer tekrar başlamayı düşünürsen ve bir takıma ihtiyacın olursa buyur discord adım ( the f1re'15#3158 ) eklediğin zaman sunucuyada davet edeceğim hepimiz orada buluşacağız

Üye
7 HİZMET YILI
16 yaşındayım, 4,413 saat oynadım rekabetçi rankım mg 2 yoldaş rankım supreme benimde rekabetçi rankım lemdi troller yüzünden düştüm benide alırsanız sevinirim...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Rank Supreme Diyom Takımın Rank Ortalaması Filan Nasıl İyimi? Lemden Yüksekmi

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Rank Supreme Diyom Takımın Rank Ortalaması Filan Nasıl İyimi? Lemden Yüksekmi

yok aga ben keleşe çıktım en fazla takım olmadığı için oynayamıyordum şimdi kuruyoruz işte şuan takımın ortalaması Nova 3

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga bizde öyle iyi oynayacak kadar pc yokki 70 fpsle nereye kadar diğer sene yeni bir pc almayı planlıyorum alınca globale kadar çıkacağım ping zaten ayrı bir dert onuda değişeceğim 120 ping alıyoruz napalım biz

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile kullandınmı ?

son hesapta artık hileyi tamamen bırakmıştım fakat artık bi bıçağım olsun diye girdim internete en iyi nerde çıkarabilirim diye arkadaş bi tane dedi girdim ona çıkardım bıçak felan büssürü şey tam depositi atacakken bi anda çalındı öyle VAC yedirtti çalan adam malesef :( bende yeni hesaba geçtim mecbur 21 level olurum dedim ama 24 kill alıyorum en az 300xp veriyor bunedir ya

BuraKinq
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
son hesapta artık hileyi tamamen bırakmıştım fakat artık bi bıçağım olsun diye girdim internete en iyi nerde çıkarabilirim diye arkadaş bi tane dedi girdim ona çıkardım bıçak felan büssürü şey tam depositi atacakken bi anda çalındı öyle VAC yedirtti çalan adam malesef :( bende yeni hesaba geçtim mecbur 21 level olurum dedim ama 24 kill alıyorum en az 300xp veriyor bunedir ya
Biraz zor level kasmak :/ Prime üyelik alabilirmisin yada arkadaşından 2. el ?

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biraz zor level kasmak :/ Prime üyelik alabilirmisin yada arkadaşından 2. el ?

malesef alamam o durum bende yok arkadaşlarımda oynamayanda yok mecbur yeni hesaba kaldım nasıl kasacağım bi fikrim yok ama mecbur yavaş yavaş kasıcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...