csyi bırakalı baya oldu dediğin gibi troll insanların *** 4 hafta üst üste 1 hafta ban yedim ban açılıyor tekar yiyorum en sonunda bıraktım
tekrar başlamam imkansız gibi bir şey ama arada girer atarızeğer tekrar başlamayı düşünürsen ve bir takıma ihtiyacın olursa buyur discord adım ( the f1re'15#3158 ) eklediğin zaman sunucuyada davet edeceğim hepimiz orada buluşacağız
Sağlam oyuncu ciddiye alırsanız oynar.16 yaşındayım, 4,413 saat oynadım rekabetçi rankım mg 2 yoldaş rankım supreme benimde rekabetçi rankım lemdi troller yüzünden düştüm benide alırsanız sevinirim...
16 yaşındayım, 4,413 saat oynadım rekabetçi rankım mg 2 yoldaş rankım supreme benimde rekabetçi rankım lemdi troller yüzünden düştüm benide alırsanız sevinirim...
Tamam geliyorum Discord taki adım PACFLYdiscord adım the f1re'15#3158 ekle davet edeyim
Tamam geliyorum Discord taki adım PACFLY
anlayamadım ?Supreme Rank Olurm
Rank Supreme Diyom Takımın Rank Ortalaması Filan Nasıl İyimi? Lemden Yüksekmi
Düşükmüşyok aga ben keleşe çıktım en fazla takım olmadığı için oynayamıyordum şimdi kuruyoruz işte şuan takımın ortalaması Nova 3
aga bizde öyle iyi oynayacak kadar pc yokki 70 fpsle nereye kadar diğer sene yeni bir pc almayı planlıyorum alınca globale kadar çıkacağım ping zaten ayrı bir dert onuda değişeceğim 120 ping alıyoruz napalım bizDüşükmüş
Okey Agaaga bizde öyle iyi oynayacak kadar pc yokki 70 fpsle nereye kadar diğer sene yeni bir pc almayı planlıyorum alınca globale kadar çıkacağım ping zaten ayrı bir dert onuda değişeceğim 120 ping alıyoruz napalım biz
Hile kullandınmı ?
Biraz zor level kasmak :/ Prime üyelik alabilirmisin yada arkadaşından 2. el ?son hesapta artık hileyi tamamen bırakmıştım fakat artık bi bıçağım olsun diye girdim internete en iyi nerde çıkarabilirim diye arkadaş bi tane dedi girdim ona çıkardım bıçak felan büssürü şey tam depositi atacakken bi anda çalındı öyle VAC yedirtti çalan adam malesefbende yeni hesaba geçtim mecbur 21 level olurum dedim ama 24 kill alıyorum en az 300xp veriyor bunedir ya
Biraz zor level kasmak :/ Prime üyelik alabilirmisin yada arkadaşından 2. el ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?