Çözüldü CSGO sByte aimbot sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gerçekten kaliteli buluyorum hileyi fakat sanırım bende bir sorun var ve AimHack i kullanamıyorum. Toogledeyken de çalışmıyor, Normal bir tuşa atayınca da çalışmıyor. Belki benim oyunumda bir sorun vardır bilemiyorum ama alt tuşuna atıyorum ve alt a bastığımda crosshair mouse veya klavye üzerinden hareket etmiyor. Elimi atlttan çekince çalışıyor ama. Sizce oyun ayarlarında alta basınca cross kitleme gibi bişey mi var yoksa oyunda mı bir sorun var?

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kanka silent diye ayar olacak ordan ayarlaman gerek sanırım olmassa internetten bakabilirsin
Kankam silent de aim dönmeden aimi kitliyor biliyorum lakin sorun onda değil. Silent açık olsa bile aim hack çalışmıyor. Önceden kullanıyordum hem aim hem trigger ile birlikte gayet verimli oluyordu. Şuan bende bir sorun avr sanırım
Post automatically merged:

kitleme olabilir ayarlarını ıyi yap
Kitleme konusuna gelicek olursak, ayarlarda alt tuşunun cross kitlemesi gibi bir ayar mevcut mu?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kankam silent de aim dönmeden aimi kitliyor biliyorum lakin sorun onda değil. Silent açık olsa bile aim hack çalışmıyor. Önceden kullanıyordum hem aim hem trigger ile birlikte gayet verimli oluyordu. Şuan bende bir sorun avr sanırım
Post automatically merged:

Kitleme konusuna gelicek olursak, ayarlarda alt tuşunun cross kitlemesi gibi bir ayar mevcut mu?
kankam ben başka hilelerde silent ile yapıyordum aama neyse

Üye
5 HİZMET YILI
aimbot sekmesinde fovu biraz arttırman lazım ve anlaşılmasın diyede altındaki smooth'u biraz arttırman lazım bide böyle denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ayarları silip tekrardan yap aimi herhangi bir tuşa ayarlama otomatik olucaktır

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...