Kankam silent de aim dönmeden aimi kitliyor biliyorum lakin sorun onda değil. Silent açık olsa bile aim hack çalışmıyor. Önceden kullanıyordum hem aim hem trigger ile birlikte gayet verimli oluyordu. Şuan bende bir sorun avr sanırımkanka silent diye ayar olacak ordan ayarlaman gerek sanırım olmassa internetten bakabilirsin
Kitleme konusuna gelicek olursak, ayarlarda alt tuşunun cross kitlemesi gibi bir ayar mevcut mu?kitleme olabilir ayarlarını ıyi yap
Aim hack de sorunsuz çalışıyor mu peki sende?knk hile gayet güzel hiç bi sıkıntısına rastlamadım
Aslında takılması benim için sorun değil knk. Kullandığın config i benimle paylaşır mısın rica etsem özelden?arada takılıyor
hangi tuşta kullanıyorsun peki?ben normal ayarlarda oynuyorum sadece aim tuşunu değiştirdim
kankam ben başka hilelerde silent ile yapıyordum aama neyseKankam silent de aim dönmeden aimi kitliyor biliyorum lakin sorun onda değil. Silent açık olsa bile aim hack çalışmıyor. Önceden kullanıyordum hem aim hem trigger ile birlikte gayet verimli oluyordu. Şuan bende bir sorun avr sanırım
Post automatically merged:
Kitleme konusuna gelicek olursak, ayarlarda alt tuşunun cross kitlemesi gibi bir ayar mevcut mu?
Anladı knkm yine de yardımın için sağolkankam ben başka hilelerde silent ile yapıyordum aama neyse
rica ederim kankam senin gibi hoşgörüllü bi insanı forumda görmek ne hoşAnladı knkm yine de yardımın için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?