8 Mar 2022 #1 vbba V Onaylı Üye Katılım 30 Mar 2018 Mesajlar 111 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 24 8 HİZMET YILI Csgo sbyte hilesini inject ediyorum fakat 10 saniye geri sayımdan sonra crash veriyor 3 gündür oynuyorum sorunsuz fakat bugün olmaya başladı bu sorun, bugün sabah 5,6 gibi sorun yoktu
Csgo sbyte hilesini inject ediyorum fakat 10 saniye geri sayımdan sonra crash veriyor 3 gündür oynuyorum sorunsuz fakat bugün olmaya başladı bu sorun, bugün sabah 5,6 gibi sorun yoktu
Çözüm #Dragon Hack 8 Mar 2022 Bilgisayar işlemci ram nedir acaba bu sorun bende eski pc de yaşıyordum bütün driver kurulu ama gene crash yiyordum Driver kontrol et eksikse kurlum yap cs go tam ekran pencereli yap Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Bilgisayar işlemci ram nedir acaba bu sorun bende eski pc de yaşıyordum bütün driver kurulu ama gene crash yiyordum Driver kontrol et eksikse kurlum yap cs go tam ekran pencereli yap Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
8 Mar 2022 #2 AhmetCOLAK Süper Üye Katılım 4 Kas 2017 Mesajlar 612 Çözümler 7 Tepki puanı 73 Ödüller 9 Yaş 30 8 HİZMET YILI güvenlik duvarını kontrol et istersen Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 #3 Quadreon Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2018 Mesajlar 516 Tepki puanı 84 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI bazen bende de oluyor w11 mi kullanıyorsun Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 #4 Cakicii C Süper Üye Katılım 7 Eki 2021 Mesajlar 628 Tepki puanı 29 Ödüller 4 4 HİZMET YILI Lol için c de bi klasöre çıkarılıyordu hile. o klasörü silip yeniden load edince sorunlar kalkıyordu belki aynısı olur dene bi Moderatörün son düzenlenenleri: 8 Mar 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
Lol için c de bi klasöre çıkarılıyordu hile. o klasörü silip yeniden load edince sorunlar kalkıyordu belki aynısı olur dene bi
8 Mar 2022 #5 salla adamım Süper Üye Katılım 18 Ağu 2019 Mesajlar 668 Tepki puanı 42 Ödüller 8 Yaş 43 6 HİZMET YILI bilgisayara format atma şansın var mı benimde öyle bir hata alıyordum format atınca düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 #6 atlıhıyar Ultra Üye Katılım 29 Mar 2020 Mesajlar 1,651 Çözümler 2 Tepki puanı 110 Ödüller 6 6 HİZMET YILI virüs programlarını devre dışı bırak mutlaka ve öyle dene Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 #7 yegilmezz İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC Seçkin Üye Katılım 27 Ara 2019 Mesajlar 462 Tepki puanı 21 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI güvenlik duvarın kapalı ve c++'lara baktın mı Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 #8 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Bilgisayar işlemci ram nedir acaba bu sorun bende eski pc de yaşıyordum bütün driver kurulu ama gene crash yiyordum Driver kontrol et eksikse kurlum yap cs go tam ekran pencereli yap Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bilgisayar işlemci ram nedir acaba bu sorun bende eski pc de yaşıyordum bütün driver kurulu ama gene crash yiyordum Driver kontrol et eksikse kurlum yap cs go tam ekran pencereli yap Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
8 Mar 2022 #9 Umaybat U Seçkin Üye Katılım 5 Ağu 2020 Mesajlar 589 Tepki puanı 26 Ödüller 4 5 HİZMET YILI oyun dosyalarını kontrol ettikten sonra güvenliği kapatıp tekrar bir deneme yaparsan belki düzelebilir oyun dosyalarından hata atıyor olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
oyun dosyalarını kontrol ettikten sonra güvenliği kapatıp tekrar bir deneme yaparsan belki düzelebilir oyun dosyalarından hata atıyor olabilir
9 Mar 2022 #10 Cakicii C Süper Üye Katılım 7 Eki 2021 Mesajlar 628 Tepki puanı 29 Ödüller 4 4 HİZMET YILI salla adamım' Alıntı: bilgisayara format atma şansın var mı benimde öyle bir hata alıyordum format atınca düzeldi Genişletmek için tıklayın ... Daha basit çözümü vardır elbet format atma bir hile çözümü için uzun bir yol Oyla 0 Olumsuz oyla
salla adamım' Alıntı: bilgisayara format atma şansın var mı benimde öyle bir hata alıyordum format atınca düzeldi Genişletmek için tıklayın ... Daha basit çözümü vardır elbet format atma bir hile çözümü için uzun bir yol
9 Mar 2022 #11 aticiler07 Seçkin Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 516 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI temiz kurulum yap virüs programı otomatik açılıp bir dosyayı silmiş olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Mar 2022 #12 0brotowa12 Süper Üye Katılım 12 Nis 2020 Mesajlar 983 Çözümler 7 Tepki puanı 29 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI antivirüsü kapatmayı unutma düzelmiyorsa driverleri güncelle Oyla 0 Olumsuz oyla