Çözüldü Google Chrome bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Maalesef laptop kullanıyorum, kötü bir tane ofis laptopu gibi. Geçen FM yükledim, oynadım. Sorun yoktu ama son 2-3 gündür bir şeyler oldu. YouTube'da video izlerken falan sardırıyorum. Mesela yön tuşuyla, bazen direkt sarıyor ama genelde sanki ping varmış gibi 10 saniye önce sarmaya çalıştığım şey gecikmeli geliyor, donuyor falan. Videoyu durduruyorum, durmuyor falan kasıyor gibi yani bir kere daha yaşamıştım bunu. Geri düzeldi kendi kendine. Şimdi yine oluyor. RAM yetersiz falan mı? Bu hatayı alıyorum. F5 atınca geliyor, bazen geri gidiyor falan. Var mıdır çözüm?

1721670786776.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Çözüm olarak söyliyeceklerim şunlar:

Görev Yöneticisini açarak (Ctrl + Shift + Esc) hangi programların çok fazla RAM ve CPU kullandığını kontrol edin.
Gereksiz programları kapatın veya kaldırın.
Gereksiz eklentileri devre dışı bırakın veya kaldırın.
Tarayıcıyı güncel tutun.
Disk Temizleme aracını kullanarak gereksiz dosyaları temizleyin.
Boş alan oluşturmak için kullanılmayan programları ve dosyaları kaldırın.
Bilgisayarınızdaki tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Özellikle grafik kartı sürücüleri.
Bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı tarayın ve herhangi bir kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol edin.
Laptopunuzu havalandırma deliklerinin kapalı olmadığından emin olun.
Mümkünse, bir soğutucu stand...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çözüm olarak söyliyeceklerim şunlar:

Görev Yöneticisini açarak (Ctrl + Shift + Esc) hangi programların çok fazla RAM ve CPU kullandığını kontrol edin.
Gereksiz programları kapatın veya kaldırın.
Gereksiz eklentileri devre dışı bırakın veya kaldırın.
Tarayıcıyı güncel tutun.
Disk Temizleme aracını kullanarak gereksiz dosyaları temizleyin.
Boş alan oluşturmak için kullanılmayan programları ve dosyaları kaldırın.
Bilgisayarınızdaki tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Özellikle grafik kartı sürücüleri.
Bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı tarayın ve herhangi bir kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol edin.
Laptopunuzu havalandırma deliklerinin kapalı olmadığından emin olun.
Mümkünse, bir soğutucu stand kullanarak laptopunuzu soğutmaya yardımcı olun.

Eğer mümkünse, laptopunuzun RAM ve depolama kapasitesini artırmayı düşünebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek laptopunuzun performansını iyileştirebilir ve yaşadığınız sorunları minimize edebilirsiniz.

Çözüm
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Chrome ayarlarına girip "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" seçeneğini devre dışı bırakın, muhtemelen düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...