Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sbyte CS:GO hilesi wallhack özelliği insanları ya çok yakındayken gösteriyor yada hiç göstermiyor. Bazen adamları direkt göstermiyor bile, çözümü nedir?
Hilede bir Sorun yoktur Yaptıgınız ayar önemli eğer siz esp kısmını adam gördügünde veya yaklaştıgında görünür yaptı iseniz bundan kaynaklı bende yapmıştım biliyorum duvar arkası farklı göründügünde farklı yapmıştım menuden Esp Kısmını açın orda Enemis tıklayın ve ayarınızı yapın altındaki yerlere tıklamanıza gerek yok.
Bilgisayarda Eksik bir driver olmadıgını Kontrol Edin
Merhabalar forumuzdaki diğer bir cs:go hilesi olan External ESP Yi denemenizi öneririm yine aynı sorun oluşursa VC redist sürümlerini kurmanız gerekebilir cs:go hilelerine ulaşabilmek için alta koyduğum linke tıklayabilirsiniz
Hilede bir Sorun yoktur Yaptıgınız ayar önemli eğer siz esp kısmını adam gördügünde veya yaklaştıgında görünür yaptı iseniz bundan kaynaklı bende yapmıştım biliyorum duvar arkası farklı göründügünde farklı yapmıştım menuden Esp Kısmını açın orda Enemis tıklayın ve ayarınızı yapın altındaki yerlere tıklamanıza gerek yok.
Bilgisayarda Eksik bir driver olmadıgını Kontrol Edin