CSGO sByte hilesi detected mi?(2 gündür yorumlar artmaya başladı).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sByte CSGO hilesinin son yorumlarında gezinirken çoğu kişinin "vac yedim" yorumlarını gördüm. Birden fazla yorum gördüğüm için artık hile detected mi yoksa güvenlimi?(Tabi ki risk var farkındayım).

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende Bir Sıkıntı Yok Bariz Belli Etmediğin Sürece Birşey Olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
detected olsa hileyi hack centerde çalışmışyor yada güncelleniyor olurdu çalışıyor yazdığına göre bi sıkıntı yoktur

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
detected olsa hileyi hack centerde çalışmışyor yada güncelleniyor olurdu çalışıyor yazdığına göre bi sıkıntı yoktur
demek istediğim hile vac atıyor yorumları görüyorum yani çalışıyor fakat vac yedirtiyor demek istedim
Bende Bir Sıkıntı Yok Bariz Belli Etmediğin Sürece Birşey Olmaz.
Öyle bir olasılık yok malesef. Belli etme bişi olamz diye bişi yok. Ben sadece skin changer ile vac yemiştim. Bu hile ile değil ama.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
demek istediğim hile vac atıyor yorumları görüyorum yani çalışıyor fakat vac yedirtiyor demek istedim

Öyle bir olasılık yok malesef. Belli etme bişi olamz diye bişi yok. Ben sadece skin changer ile vac yemiştim. Bu hile ile değil ama.
Ben Kullanmadan da Yedim Yapacak Birşey Yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

vac atan hileye neden çalışıyor yazsınlar ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
vac atan hileye neden çalışıyor yazsınlar ?
Dostum sen mal sahibiysen malını kötüler misin ?
Arkadaşlar netlik getireyim. Bu konu hakkında tecrübesi olan var mı yani bende bu hileyi kullandım vac yedim yakın zamanda sadece bu konu hakkında yorum yapın lütfen.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum sen mal sahibiysen malını kötüler misin ?
Arkadaşlar netlik getireyim. Bu konu hakkında tecrübesi olan var mı yani bende bu hileyi kullandım vac yedim yakın zamanda sadece bu konu hakkında yorum yapın lütfen.
kötülemekle ne alakası var bu forumun vac atan hileye çalışıyor yazıcağını sanmıyorum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Abartılı kullanmassan hiç bir şey olmaz ben hep kullanıyorum kaç aydır ban yemiyorum dostum

Üye
6 HİZMET YILI
Bilmiyorum En Son 6 Maç Mevlana Açıp Direk Nova 4 Atıp 1 ay sonra Ban yemiştim Legit Kullanırsan bir sıkıntı olmaz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aşı oldum ama bunun birçok rapordan kaynaklandığını düşünüyorum

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Memory Hackers Yonetımı İnceledikten Sonra İzin Verirse Para İle Satılan Türk Hilelerini Paylaşmak İsterim Ban Yerim Diye Korkuyorum Bilgilendirirseniz Sevinirm

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Legitmiydin ?
kötülemekle ne alakası var bu forumun vac atan hileye çalışıyor yazıcağını sanmıyorum
Dostum anlamanda problem felan mı var? Hile çalışıyor onda problem var ama son zamanki yorumlarda hile çalışıyor fakat cs go tarafından kolay bir şekilde tespit edilip vac atıyor. Konu bu sen ne diyorsun ? sacmalayıp duruyorsun. Hile çalışıyor onda hem fikiriz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Legitmiydin ?

Dostum anlamanda problem felan mı var? Hile çalışıyor onda problem var ama son zamanki yorumlarda hile çalışıyor fakat cs go tarafından kolay bir şekilde tespit edilip vac atıyor. Konu bu sen ne diyorsun ? sacmalayıp duruyorsun. Hile çalışıyor onda hem fikiriz.
sen şaka mısın ya senin mi anlamanda problem var Hile Çalışıyor diyorsun ama vac atıyor diyorsun bende diyorum ki çalışan ama vac atan bir hileyi neden koysunlar hack centere :rem:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sen şaka mısın ya senin mi anlamanda problem var Hile Çalışıyor diyorsun ama vac atıyor diyorsun bende diyorum ki çalışan ama vac atan bir hileyi neden koysunlar hack centere :rem:
AAaa şey acaba paylaştığım postu dikkatlice okudun mu ? Ne bileym böyle boş konuşuyorsun da ? Son yorumlardan bahsediyorum ? bi kontrol et belki anlarsın ama belki işte.Bence tekrar okumanı tavsiye ediyorum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Memory Hackers Yonetımı İnceledikten Sonra İzin Verirse Para İle Satılan Türk Hilelerini Paylaşmak İsterim Ban Yerim Diye Korkuyorum Bilgilendirirseniz Sevinirm
Valla biz allah deriz de izin verirlerse denetlenip paylaşabilir belki bir yetkili ilgilenirse süper olur

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
overwatch banı yiyip de onu vac ban zanneden arkadaşlardır belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...