12 Şub 2022 #1 keii K Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI oyundan atıp duruyor bazen deagle hs yediğimde atıyor bazende açmaya çalıştığımda help
Çözüm #Dragon Hack 13 Şub 2022 Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz.
Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz.
12 Şub 2022 #2 PHSkopat P Seçkin Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 447 Tepki puanı 12 Ödüller 2 Yaş 24 4 HİZMET YILI keii' Alıntı: oyundan atıp duruyor bazen deagle hs yediğimde atıyor bazende açmaya çalıştığımda help Genişletmek için tıklayın ... kaç fps alıyorsun peki ? Oyla 0 Olumsuz oyla
keii' Alıntı: oyundan atıp duruyor bazen deagle hs yediğimde atıyor bazende açmaya çalıştığımda help Genişletmek için tıklayın ... kaç fps alıyorsun peki ?
12 Şub 2022 #3 GamerLife15 G Warrior Süper Üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 653 Çözümler 4 Tepki puanı 56 Ödüller 4 5 HİZMET YILI keii' Alıntı: oyundan atıp duruyor bazen deagle hs yediğimde atıyor bazende açmaya çalıştığımda help Genişletmek için tıklayın ... bazen bendede oluyo ama tekrar açıyorum düzeliyo günde 1 defa oluyo başka olmuyo Oyla 0 Olumsuz oyla
keii' Alıntı: oyundan atıp duruyor bazen deagle hs yediğimde atıyor bazende açmaya çalıştığımda help Genişletmek için tıklayın ... bazen bendede oluyo ama tekrar açıyorum düzeliyo günde 1 defa oluyo başka olmuyo
12 Şub 2022 Konuyu başlatan #4 keii K Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI PHSkopat' Alıntı: kaç fps alıyorsun peki ? Genişletmek için tıklayın ... 150-200 Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Şub 2022 #5 meska 드러난 노출한 Süper Üye Katılım 12 Ağu 2015 Mesajlar 604 Çözümler 3 Tepki puanı 49 Ödüller 10 Yaş 27 10 HİZMET YILI windowed fullscreen moduna alıp denerimisn birde Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2022 #6 denzes D Süper Üye Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 656 Çözümler 4 Tepki puanı 77 Ödüller 8 Yaş 42 8 HİZMET YILI Sorun bence flash olayı , anti flash mı neydi onla oynadıysan onu kapat düzeliyor. Bende de sürekli atıyordu , kapadım atmaz oldu Oyla 0 Olumsuz oyla
Sorun bence flash olayı , anti flash mı neydi onla oynadıysan onu kapat düzeliyor. Bende de sürekli atıyordu , kapadım atmaz oldu
13 Şub 2022 #7 werttekka0134 Süper Üye Katılım 12 Eki 2020 Mesajlar 614 Çözümler 3 Tepki puanı 23 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Bende öyle bir sıkıntı yok fakat oyun bulma odasında bir kaç kez atıyor tekrar tekrar giriş yapınca bir problem oluşturmuyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bende öyle bir sıkıntı yok fakat oyun bulma odasında bir kaç kez atıyor tekrar tekrar giriş yapınca bir problem oluşturmuyor.
13 Şub 2022 #8 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz.
13 Şub 2022 Konuyu başlatan #9 keii K Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI #Dragon Hack' Alıntı: Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları kurmuştum nasıl silicem Oyla 0 Olumsuz oyla
#Dragon Hack' Alıntı: Öncelikle Merhaba tüm sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Eğer sizde atıgım sürücüler kurulu ise silip tekrar kurulum yapın. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Sorun halen devam ediyorsa özelden bana ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları kurmuştum nasıl silicem