CSGO sByte hilesini yetersiz buluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hilenin glow özelliği çok güzel çalışıyor veya aimbot özelliği fakat sizcede wallhack kısmı biraz eksik kalmadımı mesela diğer hilelerdeki gibi bir chams çzelliği getirilebilir yani ne biliyim karşıdakinin vücudu tam olarak her detayına kadar duvar arkası gözükse bence insanlar bu hileden kesinlikle memnun kalır

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum ben yeterli buluyorum yani zaten çok rage oynamam legit oynarım tavsiyem seninde legit oynaman .d

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Haklısın ama bunun için özel hileler var onlara da bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
biliyorum zaten ben paralı hile kullanıyorum bu arada yanlışlıkla rapor attım sana gözlerim bozulmaya başladı galiba
Post automatically merged:

paralı hile kullanıyorum ben
Post automatically merged:

dostum ben yeterli buluyorum yani zaten çok rage oynamam legit oynarım tavsiyem seninde legit oynaman .d
ben 4 senedir ban yemedim oyunda legit oynamayan beyinsizdir zaten fakat insanlar bu hileye çok güveniyor ve esp kısmına daha üst şeyler eklenilebilir

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile legit olarak güzel fakat rage(hvh) anlamında yetersiz kalıyor ufak uğraşlar sonucu farklı discord serverlarından veya sitelerden hvh için geliştirilmiş hileler bulabilirsin

B
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence maçı kazanmaya yetecek bi hile legit oynarsan belli olmaz bence yeterli ama wallhack güncellenirse çok iyi olur

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hvh kullanmak çok saçma birşey ban yiyeceğini bile bile oynamak yani legit oyna adamların önünde can çekişmesini izle daha fazla zevk alırsın
herkesin kendi zevki sen legit oynamayı seversin ben hvh oynamayı severim prime sistemi gelmeden önce owerwatch kapalı olduğu için +10 hesabım vardı teker teker ranklarını açıp farklı hesaplara giriş yapıyordum hesapların şifre ve adları halen duruyor yanlış hatırlamıyorsam +10 hesap içinde çoğu ban yedi fakat hala zamanında ranked maçlarda bile hvh oynadığım hesaplar hala banlı değiller ban yiyeceğimi bilsem zaten bu kadar uzun süre oynamazdım umarım tartışma konusu olmaz:)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Legit olarak oynamanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Chamsın duvar arkası görünmesi için ignore-z seçeneğini işaretlemelisin gözükecektir

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hilenin glow özelliği çok güzel çalışıyor veya aimbot özelliği fakat sizcede wallhack kısmı biraz eksik kalmadımı mesela diğer hilelerdeki gibi bir chams çzelliği getirilebilir yani ne biliyim karşıdakinin vücudu tam olarak her detayına kadar duvar arkası gözükse bence insanlar bu hileden kesinlikle memnun kalır
bence gayet legit bir hile zaten legit kullanması daha iyi ban riskin nerdeye %99 azalıyor legit oynamanı tavsiye ederim iyi oyunlar :D

Üye
4 HİZMET YILI
Ağa ben bir çok özelliğini kapatıp kullanıyorum. Çok fazla bile bence bu hile.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
zaten hile legit bir hile yani evet haklısın espye biraz daha yoğunlaşılırsa iyi olabilir

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
birazdaha yoğunlaşılırsa legitlikten cıkar :D
emin olmayaraktan söylüyorum ki burdaki hilenin base'i osiris ki osiris de zaten legit bir hile evet rage'i de var fakat diğer rage hilelere göre baskın olmadığı için olası bi hvh durumunda yokolabiliyorsun

sinnerman
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Katılıyorum cok az özellik var.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Siz rank kasarken mi kullanıyorsunuz ? yoksa free hesapta normal game de mi oynuyorsunuz ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hile gayet yeterli ban yemememiz için zaten bunlar sadece esp bile yeter aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...