Üye
biliyorum zaten ben paralı hile kullanıyorum bu arada yanlışlıkla rapor attım sana gözlerim bozulmaya başladı galibaHaklısın ama bunun için özel hileler var onlara da bakabilirsin
paralı hile kullanıyorum benHaklısın ama bunun için özel hileler var onlara da bakabilirsin
ben 4 senedir ban yemedim oyunda legit oynamayan beyinsizdir zaten fakat insanlar bu hileye çok güveniyor ve esp kısmına daha üst şeyler eklenilebilirdostum ben yeterli buluyorum yani zaten çok rage oynamam legit oynarım tavsiyem seninde legit oynaman .d
herkesin kendi zevki sen legit oynamayı seversin ben hvh oynamayı severim prime sistemi gelmeden önce owerwatch kapalı olduğu için +10 hesabım vardı teker teker ranklarını açıp farklı hesaplara giriş yapıyordum hesapların şifre ve adları halen duruyor yanlış hatırlamıyorsam +10 hesap içinde çoğu ban yedi fakat hala zamanında ranked maçlarda bile hvh oynadığım hesaplar hala banlı değiller ban yiyeceğimi bilsem zaten bu kadar uzun süre oynamazdım umarım tartışma konusu olmazhvh kullanmak çok saçma birşey ban yiyeceğini bile bile oynamak yani legit oyna adamların önünde can çekişmesini izle daha fazla zevk alırsın
bedne onu diyorum ben 4 yıldır ban yemiyorum ama hile esp si çok yetersizbence maçı kazanmaya yetecek bi hile legit oynarsan belli olmaz bence yeterli ama wallhack güncellenirse çok iyi olur
bence gayet legit bir hile zaten legit kullanması daha iyi ban riskin nerdeye %99 azalıyor legit oynamanı tavsiye ederim iyi oyunlarhilenin glow özelliği çok güzel çalışıyor veya aimbot özelliği fakat sizcede wallhack kısmı biraz eksik kalmadımı mesela diğer hilelerdeki gibi bir chams çzelliği getirilebilir yani ne biliyim karşıdakinin vücudu tam olarak her detayına kadar duvar arkası gözükse bence insanlar bu hileden kesinlikle memnun kalır
en dogrusunu yapıyorsun zaten sadece esp yetiyor gerisi abartı benceAğa ben bir çok özelliğini kapatıp kullanıyorum. Çok fazla bile bence bu hile.
birazdaha yoğunlaşılırsa legitlikten cıkarzaten hile legit bir hile yani evet haklısın espye biraz daha yoğunlaşılırsa iyi olabilir
emin olmayaraktan söylüyorum ki burdaki hilenin base'i osiris ki osiris de zaten legit bir hile evet rage'i de var fakat diğer rage hilelere göre baskın olmadığı için olası bi hvh durumunda yokolabiliyorsunbirazdaha yoğunlaşılırsa legitlikten cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?