Çözüldü CSGO sByte Thread Stopping hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sByte uygulamasını yüklerken hata aldım. bu hatanın anlamını nereden bulabilirim diye sohbete tam yazacaktım ki yetkiniz yok diye uyarı verdi ve yazamadım. mecbur olarak konu açmak zorununda kaldım...
soru: cs-go sByte hilesinin verdiği hatanın anlamını nereden bakabilirim?

Çözüm
Bu bir hata değil dostum Cs:Go Kapalıyken Hileyi Çalıştırmanız Gerekiyor Cs:go Açık iken Hileyi Açtıysanız Hata Alabilirsiniz Lütfen Cs:Go Yu Kapatıp Tekrar Deneyin sorununuz çözülmez ise özel dm den ulaşabilirsiniz
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sByte uygulamasını yüklerken hata aldım. bu hatanın anlamını nereden bulabilirim diye sohbete tam yazacaktım ki yetkiniz yok diye uyarı verdi ve yazamadım. mecbur olarak konu açmak zorununda kaldım...
soru: cs-go sByte hilesinin verdiği hatanın anlamını nereden bakabilirim?
Dostum Aldığın Hatanın Ss ini Atarsan Yardımcı Olabilirim

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Dostum Aldığın Hatanın Ss ini Atarsan Yardımcı Olabilirim
bTaI.png

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Loaderı WinRAR'dan Çıkartıp Çalıştırın bu tarz durumlarda hata verebiliyor DirectX Kurun Visual C++ paketlerini yükleyin ve temp , %temp% , prefetch klasörlerini temizleyin Ve Tekrar Deneyin

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 69718
Ek olarak MemoryUI hatalarının çözümü için BURADAKİ konuyu inceleyebilirsindediğinize göre bir pencere açılmalı. ama hiçbirşey açılmıyor böyle kalıyor.
Loaderı WinRAR'dan Çıkartıp Çalıştırın bu tarz durumlarda hata verebiliyor DirectX Kurun Visual C++ paketlerini yükleyin ve temp , %temp% , prefetch klasörlerini temizleyin Ve Tekrar Deneyin
burada dediğiniz "%temp%" dosyasındaki her şeyi mi silmeliyim yoksa belirli klasörler mi var? ve bunu yapınca tam olarak ne oluyor. şimdi yanlışlıkla önemli birşey silmiyim :D
ve prefetch dosyasını bulamadım

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ve prefetch dosyasını bulamadım
Windows tuşu + R veya arama kısmına "çalıştır" yazıp çıkan pencereden "prefetch" yazdığınızda bu klasöre giriş yapabilirsiniz.
Saydığımız klasörler geçici dosyalardır, bilgisayarın önbelleğine yazılmış, yakın zamanda kullanılmış ve şu an aktif olan programların bazı uzantıları vardır.
İçindekileri temizlemenin hiçbir zararı olmaz, çoğunlukla beyin temizliği gibi düşünebiliriz, hiç temizlenmemişse belli bir alanı da açabilir. Halihazırda çalışmakta olan uygulamaların dosyasını silemezsiniz zaten hata verir. Gönül rahatlığıyla silebilirsin.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ok so if it happens we just need to try to inject again?
If it says "external" it means there's another pop-up and the next step is being processed in that window. No need to re-inject.
But if you still face the same issue, you can press Windows Button + R, write "temp" , "%temp%" , "prefetch" and "recent" and delete all files in these folders.
Also have your DirectX updated. It shall be fine then.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu bir hata değil dostum Cs:Go Kapalıyken Hileyi Çalıştırmanız Gerekiyor Cs:go Açık iken Hileyi Açtıysanız Hata Alabilirsiniz Lütfen Cs:Go Yu Kapatıp Tekrar Deneyin sorununuz çözülmez ise özel dm den ulaşabilirsiniz

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
If it says "external" it means there's another pop-up and the next step is being processed in that window. No need to re-inject.
But if you still face the same issue, you can press Windows Button + R, write "temp" , "%temp%" , "prefetch" and "recent" and delete all files in these folders.
Also have your DirectX updated. It shall be fine then.
Thank you for the incridible support not just in this topic but in all, there's any way that I can rate your help or your profile? I would rate 5 stars, thanks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...