Csgo sbyte hilesini ilk indirip açtığım zaman çalışıyor ama sonra daha açılmıyor ben bunu 2-3 kere sordum ama daha yardım eden olmadı o yüzden bu konuyu açıyorum siz sormadan bazı şeyler söyliyeyim
1-defender kapalı
2-vanguard kapalı
3-sildim geri yükledim, kapadım açtım, normal girdim sonra hileyle girdim ama hiçbir türlü düzelmedi
4-hile inject ediliyor ardından oyun siyah ekranda 10 saniye bekletiyor sonra kapanıyor
bilgisi olan biri yardım eder inşallah
windows 10 pro sürüm 1909 hata ise tam olarak hile inject edilirken oyun açılıyor ama sonra kapanıyor bazenleri error code veriyor yine verirse codu yazarım
windows 10 pro sürüm 1909 hata ise tam olarak hile inject edilirken oyun açılıyor ama sonra kapanıyor bazenleri error code veriyor yine verirse codu yazarım
Üzgünüm dostum elimde bir çözüm yok win7 kullanırken bende de vardı bu sorun win10'a güncelleyince problem çözülmüştü sende format vs. gibi bir şey deneyebilirsin.
Üzgünüm dostum elimde bir çözüm yok win7 kullanırken bende de vardı bu sorun win10'a güncelleyince problem çözülmüştü sende format vs. gibi bir şey deneyebilirsin.