Performans konusunda iyi olan Custom Windows önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam. Yıllardır bitmeyen bir çile içerisindeydim. Laptopum en son çökme noktasına kadar geldi. Kaç yıl önce güzel güzel PUBG Mobile oynuyordum, 15 FPS falan. Bir sürü çare aradım. En son konu açmıştım. Custom Windows kullan demişlerdi. Ben de AtlasOS geçtim ve %100'lük bir performans artışı gerçekleşti. Arkada Brave açıyorum. GameLoop açıyorum ve 60 FPS PUBG Mobile oynayabiliyorum, her şey çok hızlı ve anında oluyor. Çok şaşırdım ve dedim ki bu kadarı oluyorsa bundan iyisi de vardır. Peki, var mı bundan iyisi?

Bu arada, bilgisayarda en son Windows tuşuna bastığımda 25 saniyede falan geliyordu. Şimdi, 3 saniyeye falan düştü ve mesela GameLoop'u kapatacağım ya. Tam ekranda çık tuşuna basıyorum, tam ekrandan çıkması yaklaşık 30 saniye falan sürüyordu. Çarpıya basma, tamam deme, şudur budur derken laptopu kapatmam 10 dakika falan sürüyordu. Atlas OS indirdikten sonra 2-3 dakikaya düştü, haberiniz olsun.

İnternette istatistik fotoğrafı bulabilirseniz atın. Bunları test eden herhangi bir site ya da kanal varsa fotoğrafını atarsanız inceleme imkanı bulabilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İnternetten biraz araştırma yapabilirsin windows update kısımlarında bazı güncelleştirmeler fps düşürüyor onları kaldırarak eski haline getirebilirsin. Aynı sorunu bende daha önce yaşadım windows update kısmında güvenlik güncelleştirmelerinden bazılarını kaldırdım sorunum düzeldi eski haline geldi artık zorlanmıyorum internette var biraz araştır. Cidden olumlu sonuç verir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
windows 10 pro en ideal ve kullanıslı bana gore

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
atlasOS ile Ghost Spectre kullandım reviOs kullanmaya fırsatım olmadı ancak atlasOS kullanmaya devam et reis daha iyisini bulamazsın

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
3-5 fps fazla almak için official bir işletim sistemi yerine custom olanı tercih etmek bence pek mantıklı değil.. ghost spectrei bir kaç farklı bilgisayarda denedim epi topu göreceğin 2 fps farktır, değmez.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
GhostSpectre derim, 3-4 senedir kullanıyorum, hile yüzünden orijinal windows'a dönmek zorunda kalmıştım, arada baya bir fps farkı vardı, yavaşlık olarak vardı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
custom os olarak atlas ı tavsiye ederim fakat şahsi görüşüm resmi işletim sistemini kullanman açık kaynak kodlu bir custom işletim sistemi oldukça fazla güvenlik zafiyeti verir

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
ghost spectre kullanabılırsin hem gereksiz yazılımları sıler daha iyi şekilde kullanırsın benım tavsıyem 21h1 surumu 2009 gayet ıyı olur eskı olduguna bakmayın gelısmıstır

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
çok teşşekür ederim sayende atlas os u keşfettim aşırı iyiymiş onu kurucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...