Seçkin Üye
Selam. Yıllardır bitmeyen bir çile içerisindeydim. Laptopum en son çökme noktasına kadar geldi. Kaç yıl önce güzel güzel PUBG Mobile oynuyordum, 15 FPS falan. Bir sürü çare aradım. En son konu açmıştım. Custom Windows kullan demişlerdi. Ben de AtlasOS geçtim ve %100'lük bir performans artışı gerçekleşti. Arkada Brave açıyorum. GameLoop açıyorum ve 60 FPS PUBG Mobile oynayabiliyorum, her şey çok hızlı ve anında oluyor. Çok şaşırdım ve dedim ki bu kadarı oluyorsa bundan iyisi de vardır. Peki, var mı bundan iyisi?
Bu arada, bilgisayarda en son Windows tuşuna bastığımda 25 saniyede falan geliyordu. Şimdi, 3 saniyeye falan düştü ve mesela GameLoop'u kapatacağım ya. Tam ekranda çık tuşuna basıyorum, tam ekrandan çıkması yaklaşık 30 saniye falan sürüyordu. Çarpıya basma, tamam deme, şudur budur derken laptopu kapatmam 10 dakika falan sürüyordu. Atlas OS indirdikten sonra 2-3 dakikaya düştü, haberiniz olsun.
İnternette istatistik fotoğrafı bulabilirseniz atın. Bunları test eden herhangi bir site ya da kanal varsa fotoğrafını atarsanız inceleme imkanı bulabilirim.
Bu arada, bilgisayarda en son Windows tuşuna bastığımda 25 saniyede falan geliyordu. Şimdi, 3 saniyeye falan düştü ve mesela GameLoop'u kapatacağım ya. Tam ekranda çık tuşuna basıyorum, tam ekrandan çıkması yaklaşık 30 saniye falan sürüyordu. Çarpıya basma, tamam deme, şudur budur derken laptopu kapatmam 10 dakika falan sürüyordu. Atlas OS indirdikten sonra 2-3 dakikaya düştü, haberiniz olsun.
İnternette istatistik fotoğrafı bulabilirseniz atın. Bunları test eden herhangi bir site ya da kanal varsa fotoğrafını atarsanız inceleme imkanı bulabilirim.
Moderatörün son düzenlenenleri: