CSGO sekme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
belli başlı silahlar üzerinde antreman yapıp kendini geliştirebilirsin, adamları taramak yerine tek tek isabetli atışlar yap 3-4 isabetli atışa bakıyor kill almak :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum bütün oyunlarda silahlar seker aslında rust'a bak derim csgodaki gibi nasıl sekiyor :D
her zaman lag fps sorunu değil aim kasacaksın sürekli aim haritalarında sürekli kafa çalışıcaksın kolundaki kaslar alışacak gün geçtikçe o kaslar alışacak bir daha zorluk çekmeyeceksin adam öldürmekte spray atmakta falan ama bunu yapıp bir süre sonra oyunu bırakmak gibi bir huyun olursa baştan başlarsın.

ESPOR oyuncuları her sabah kalktığında suyunu yemeğini yedikten sonra seri aim mapine girer 1k bot kasar sürekli kafa çalışır çalışır öyle maç atarlar turnuvaya girerler. aim mapleri işe yaramaz faydalı değil yorumları doğru olmaz çünkü ben bile en az 200 300 bot kasıp rekabetçi attığımda elim kafa atmaya alıştığı için vurduklarım hs gidiyor.

Aydınlatıcı cevap için teşekkür ederim deniyorum hemen önerini

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli başlı silahlar üzerinde antreman yapıp kendini geliştirebilirsin, adamları taramak yerine tek tek isabetli atışlar yap 3-4 isabetli atışa bakıyor kill almak :)
Genelde Aug ve M4 kullanıyorum buna geliştiriyorum adamı ilk ben görüyorum sıkıyorum ölmüyor LAg veya ping var galiba önce buna çözüm bulmam lazım

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
rate ayarlarını şu şekilde yapar mısın?

rate "786432"
cl_cmdrate "124"
cl_updaterate "124"

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka yeni başladıysan normal eskiden böyle oyunlar oynamadıysan tek tek sıkman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...