- Yasaklandı
Banlı Üye
Arkadaşlar csgo da skin changer varmı vac yedirmeyen varsa atarmısınız pls
Hiçbir hile VAC atmaz diye bir kural yok, legit oynadığın sürece OW düşmediğin sürece VAC yemezsinloader de ki hilede mevcut sadece onu kullanırsan vac yemezsin.
konu skin hilesi ile alakalı bende skin hilesini kast ettim skin hilesi kullanarakda ow düşmezsin sanırım dostum.Hiçbir hile VAC atmaz diye bir kural yok, legit oynadığın sürece OW düşmediğin sürece VAC yemezsin![]()
Hile olan her şeyi sistem algılarsa yersin, fixlenir haberin olmaz VAC yersin sonra hop başka hesap yine fix yine VAC döngü gibi devam ederkonu skin hilesi ile alakalı bende skin hilesini kast ettim skin hilesi kullanarakda ow düşmezsin sanırım dostum.
80tl ödeyip prime aldım o yüzden youtubedekilere güvenemiyorumHile olan her şeyi sistem algılarsa yersin, fixlenir haberin olmaz VAC yersin sonra hop başka hesap yine fix yine VAC döngü gibi devam eder![]()
ben bayadır kullanıyoruym chams legit bi sıkıntısını görmedim.Loaderdaki vac yediriyor iki hesap gg yaw
hayır.Bir yayıncıda skin gördüm skin changer varmı diye sordum hayır bu özel bir config dedi. bir cfg ile skin değişmek mümkünmü?
Hayır :/Bir yayıncıda skin gördüm skin changer varmı diye sordum hayır bu özel bir config dedi. bir cfg ile skin değişmek mümkünmü?
Pek tatmin olmadım çünkü kodlar özel yazılımcılar tarafından hazırlandı çok az kişide var falan diyor ve skin changer ban sebebi diye biliyorum?Hayır :/
Post automatically merged:
Çok fazla skin changer var neredeyse hiçbiri vac yedirmez çünkü skinler diğer tarafta görünmrz Youtubedeki skin changerlara güvenebilirsin