Seçkin Üye
internette fake saat kasma siteleri var senin yerine afk bırakıyor
Ücretli olarak bunu yapan yerler var ama sende vds satin alip cs go acik birakarak bunu yapabilirsin.arkadaşlar csgo svlerinde oynuyorum elimden geldiğince legit oynamaya çalışıyorum ama saatim düşük oldugu için hmen tw istiyolar banlanıyorum csgo saatini yükseltme gibi bişe varmı yada serverdaki banı nasıl kaldırırım
how do you do that?There was such a thing as afk bot, you can try it, you can try both xp, you can enter the match and the clock is ticking
ekran kartı istemez mibi vds satın alıp vdse steam yükleyip csgoyu açık bırakarak kasabilirsin
7k CSGO saatli hesap 30tlye satılıyor istersen link atabilirim özelden unprimearkadaşlar csgo svlerinde oynuyorum elimden geldiğince legit oynamaya çalışıyorum ama saatim düşük oldugu için hmen tw istiyolar banlanıyorum csgo saatini yükseltme gibi bişe varmı yada serverdaki banı nasıl kaldırırım
oyun detaylarını gizliye alınca sadece çevrimiçi görünüyor saat basarken oyun detaylarınızı gizliye alabilirsinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden yapabilirsin ama steam oynuyor kısmında freehourboost olarak görünür