- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
Harbiden mi ulan tam da bulmuştum he ama çıkar yakında yenisi şimdi memoryhackrs ekibi şey yapması yok mu hileye bu by-passı eklemesi tabi eğer bulabilirseler
Haklı olabilir arkadaşlar çünkü bede buldum tam yapıcaktım güncelleme geldi uyarı verdi ama benimki zaten çalışmadı orası ayrı bir muaammaARKADAŞLAR DUYURU!! BU OZELLIK OYUNDAN KALDIRILDI: SERVER CRASHER DI OZELLIGIN ADI BIRAZ ONCE GELEN 64 MBLIK GUNCELLEME ILE KALDIRILDI
Aga belki bu güncelleme yeni bypaslara yol açabilir !!!!!!!yalan atıyor fixlendi hile inanmayın kimseye
hacktool kullan@emreaydingunaydin dostum bendeki hilede ölümsüzlük gibi birşey var rakip nekadar tararsada ölmüyorsun nasıl aldım dersenizde oyunda bu hileyi kullanan bir arkadaş vardı bizim takımda çocuğa sıkıyorlar sıkıyorlar ölmüyordu. Dclerinden hileyi aldım fakat girmek için ayrı bir kod daha istiyor oyüzden kullanamıyorum.Cracklanabilen birşeyse öm atabilirsiniz.
Bak kardeşim daha önce öğrenseydim daha önce açardım konuyu ama fix attılar 61 MB lik bir güncelleme geldi gece saatlerinde ve artık olmamaya başladı inşallah tekrar öyle birşey çıkar da bende tekrar konuda paylaşmayı nasip eder ya o kadar güzel konu hiç beğeniniz yok ayıp beNeyi özel birader paylaş işte forum burası.
söyle bizde bilellimbendede var global oldum hile sayesinde şimdi hileyi bıraktım.