csgo vac ban derdi olmadan ow ervac yemeyeceginiz bir şey söylüycem(fix)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Harbiden mi ulan tam da bulmuştum he ama çıkar yakında yenisi şimdi memoryhackrs ekibi şey yapması yok mu hileye bu by-passı eklemesi tabi eğer bulabilirseler

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende var hala çalışıyor kardeşim :D

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
|ͥ̐̋~̎ͬ̌R͆̓̈́edDa͛ͯ̇w̫̫͈nͪ̾̎~̾͌̇|#4558 ekleyin yollayacağım herkese

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR DUYURU!! BU OZELLIK OYUNDAN KALDIRILDI: SERVER CRASHER DI OZELLIGIN ADI BIRAZ ONCE GELEN 64 MBLIK GUNCELLEME ILE KALDIRILDI

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adamlar işi baya ilerletmiş demoyu silmek felan ileri seviye

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR DUYURU!! BU OZELLIK OYUNDAN KALDIRILDI: SERVER CRASHER DI OZELLIGIN ADI BIRAZ ONCE GELEN 64 MBLIK GUNCELLEME ILE KALDIRILDI
Haklı olabilir arkadaşlar çünkü bede buldum tam yapıcaktım güncelleme geldi uyarı verdi ama benimki zaten çalışmadı orası ayrı bir muaamma

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile fixlendi diyoruz hala banada yollar mısınız mesajları atıyosunuz trojanı yiceksiniz yapmayın konuyu kilitler misiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Biraz Önce Forumda Bir Arkadaşın Bu Postuna Denk Geldim: https://memoryhackers.org/konular/c...ervac-yemeyeceginiz-bir-sey-soyluycem.101001/

Kendisi overwatch bypass hilesini (aynı zamanda server crasher olarak bilinen hileyi) anlatıyor

Öncelikle bu overwatch bypass dediğimiz özellik 21 Mart'da Kaliteli Paralı Hilelere Gelen Bir Özelliktir. Bi Bug/exploit (artık ne deniyorsa) sayesinde, csgo vac secured bir serverı (rekabetçi / yoldaş /hepsi)
Atanan Tek Tuş İle Crashleme Hilesidir.

FAKAT!!! BU HILE 23.03.2020 TARIHINDE TAM 2 SAAT ÖNCE GELEN 64 MBLIK CSGO GÜNCELLEMESİ İLE FİXLENMİŞTİR!!

6 DAKİKA ÖNCE ÇALIŞTIĞINI İDDİA EDEN BİR ARKADAŞ YORUM ATMIŞ. Bu Kişilere Karşı Dikkatli Olun

İLGİLİ THREAD: https://memoryhackers.org/konular/c...ervac-yemeyeceginiz-bir-sey-soyluycem.101001/

Lütfen Burda Boş Konuşan Ratcı / Tokatçı Arkadaşlara İtibar Etmeyin Attıklarını Açmayın!

1584923134590.png

ÖZEL FALAN DEĞİL
KALİTELİ HİLELER GELDİĞİ GÜN (21 MART) HİLEYİ AKTİF ETTİLER. AİMWARE DAHİL HER PARALI HILEDE OLAN ÖZELLİĞİ SKEET INVITE GIBI MILLETE YAYMAYIN

EDİT: Thread sahibi kral bir hareket yaptı ve başlığı fixed olarak değiştirdi. sorun yoktur ama yinede bilgilenmiş olun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
@emreaydingunaydin dostum bendeki hilede ölümsüzlük gibi birşey var rakip nekadar tararsada ölmüyorsun nasıl aldım dersenizde oyunda bu hileyi kullanan bir arkadaş vardı bizim takımda çocuğa sıkıyorlar sıkıyorlar ölmüyordu. Dclerinden hileyi aldım fakat girmek için ayrı bir kod daha istiyor oyüzden kullanamıyorum.Cracklanabilen birşeyse öm atabilirsiniz.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
@emreaydingunaydin dostum bendeki hilede ölümsüzlük gibi birşey var rakip nekadar tararsada ölmüyorsun nasıl aldım dersenizde oyunda bu hileyi kullanan bir arkadaş vardı bizim takımda çocuğa sıkıyorlar sıkıyorlar ölmüyordu. Dclerinden hileyi aldım fakat girmek için ayrı bir kod daha istiyor oyüzden kullanamıyorum.Cracklanabilen birşeyse öm atabilirsiniz.
hacktool kullan

0ccx
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Neyi özel birader paylaş işte forum burası.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
ewt owervatch dan 2 defa ban yedim belli ettim iyi kullanamadım karşılık gösterdim ama vac yemedim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Neyi özel birader paylaş işte forum burası.
Bak kardeşim daha önce öğrenseydim daha önce açardım konuyu ama fix attılar 61 MB lik bir güncelleme geldi gece saatlerinde ve artık olmamaya başladı inşallah tekrar öyle birşey çıkar da bende tekrar konuda paylaşmayı nasip eder ya o kadar güzel konu hiç beğeniniz yok ayıp be

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I don't think you're really going to be unbanned. it's sad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...