CSGO - VAC Telefonu Nasıl Etkiliyor ? Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar eski hesabım VAC yedi ve güvenlik için steam guard tarafından korumaya almıştım telefon numaramı o hesaptan kaldırdım fakat yeni hesabıma eklemeye korkuyorum eklersem VAC yermi ? yoksa yeni bir numara mı almam lazım ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eskiden yiyordun ama kaldırdılar galiba sen birazdaha araştır istersen

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Sen O Telefonla VAC Yedin Şimdi Girersen Bununda VAC Yeme Olasılığı Var Diye Biliyorum

Üye
10 HİZMET YILI
VAC'lı hesabındaki telefon numaranı yeni VAC'lı olmayan hesaba eklersen yeni hesabında otomatikman ban yiyecektir.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim vac yiyen telefon numarası - e posta gibi şeyler 3 ay 90 gün içinde ekleyebilirsin aksi taktirde eklediğinde şuan kullandığın hesap vac yer koşulsuz şartsız.
Önerim : ailenden birinin telefonunu kullan 3 ay sonra kendi telefonunu ekleyebilirsin

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim vac yiyen telefon numarası - e posta gibi şeyler 3 ay 90 gün içinde ekleyebilirsin aksi taktirde eklediğinde şuan kullandığın hesap vac yer koşulsuz şartsız.
Önerim : ailenden birinin telefonunu kullan 3 ay sonra kendi telefonunu ekleyebilirsin

steam desteğe sordum ;

Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Bir hesap VAC, Overwatch veya oyun yasağı alırsa, yasak alındığı sırada aynı telefon numarasını paylaşan diğer hesaplar da aynı yasaklamayı alır. Diğer hesaplar, ilgili oyuna sahip olmasa bile o oyunu oynamaları veya satın almaları yasak olacaktır. Yasaklar, sadece yasaklama sırasında aynı telefon numarasını paylaşan hesaplar için geçerli olduğundan aynı telefon numarasını farklı veya yeni bir hesapta kullanmanızda sakınca yoktur, yeni bir ihlal söz konusu olmadıkça hemen yasaklama olmayacaktır.

VAC, Overwatch veya oyun yasağına sahip bir hesabınız varsa, telefon numaranızı başka bir hesaba eklemek için hesaptan kaldırmanız gerekmez. Aynı telefon numarası diğer Steam hesaplarına hemen eklenebilir.

Bu konu hakkında ek bilgiye VAC yasaklaması aldım ve Overwatch Sistemi makalelerinden ulaşılabilir.

Eğer farklı bir konuda sorularınız varsa lütfen bize bunları bildirin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Steam'de iyi eğlenceler.

Steam Destek
Deniz

yani yemiyormuşuz

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim telefonuma birden fazla kayıtlı steam hesabı vardı birinden vac yedim diğeride yemişti 2 sene felan önce

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim telefonuma birden fazla kayıtlı steam hesabı vardı birinden vac yedim diğeride yemişti 2 sene felan önce

üstte belirttim bak VAC yerken telefonunu hangi hesaplarla paylaşıyorsan hepsi yer ama yedikten sonra başka bir hesaba koyarsan o yemez

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer 2 hesap birbirine telefondan steam guardda bağlıysa birinde vac yersen diğerinde de yersin benimde başıma gelmişti :(

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
başka bir telefon veya direk mailden şifre alman daha sağlıklı olabilir :)

Üye
6 HİZMET YILI
Yemiyorsun, diye biliyorum.

1yıllık hesabım vac yedi steamguard lı aynı tell i başka hesapta kullandım hala ban yemedim hile açtıgım halde yemiyorum :D:D

:brainfree:

İyi Forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yeniden üyelik açacaksan başka tel no gir ban yedigin tel noyu girme ban yersin acımazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...