Seçkin Üye
Teşekkür Ederim Emeğine Sağlık. İndiriyorum Deneyeceğim
Configleri doğru yere attığınızdan emin misiniz? %appdata%ye girip zero.nine adlı klasöre dosyaları zip'ten çıkarıp isimlerini değiştirmeden atmalısınız.mesela mevlanayı (sizin kaydetmiş olduğunuz hvh 1 ) açınca renkler birbirine giriyor saveleri bir yerden yüklememiz mi lazımdı
Post automatically merged:
ama hile gayet iyi tebrik ederim
zipte sadece dll varConfigleri doğru yere attığınızdan emin misiniz? %appdata%ye girip zero.nine adlı klasöre dosyaları zip'ten çıkarıp isimlerini değiştirmeden atmalısınız.
İsterseniz injector de paylaşabilirim ancak onu zaten kolaylıkla bulabilirsiniz.zipte sadece dll var
cfg yok icinde injectore gerek yokİsterseniz injector de paylaşabilirim ancak onu zaten kolaylıkla bulabilirsiniz.
Ben 3 gündür kullanıyorum ve vac ban yemedim. Hangi injectoru kullanıyorsunuz? Vac ban yemenize injector sebep olmuş olabilir.indireli 3 saat felan oldu VAC BAN yedim teşekkür ederim...
ben 5 dk olum macına gırdım vac dogrulanmadı dedi birde cfg atın beeeindireli 3 saat felan oldu VAC BAN yedim teşekkür ederim...
dll infector v2 kullanıyorum ama injectorle vac banın alakası yok injectorden vac mı yenirmiş hadi diyelim ki yeniliyo bunu neden belirtmedin veya injector önermedinBen 3 gündür kullanıyorum ve vac ban yemedim. Hangi injectoru kullanıyorsunuz? Vac ban yemenize injector sebep olmuş olabilir.