Onaylı Üye
yenı uyeler alabılıyor mu
Vac doğrulanamadı hatası vac banla ilgili değildir. O hata ölüm maçı gibi rekabetçi olmayan oyun modu girilip mevlana açınca oluyor.ben 5 dk olum macına gırdım vac dogrulanmadı dedi birde cfg atın beee
tamam cfg ekle zipeeeVac doğrulanamadı hatası vac banla ilgili değildir. O hata ölüm maçı gibi rekabetçi olmayan oyun modu girilip mevlana açınca oluyor.
Size dll injector önermem saçma olurdu çünkü vac ban yerseniz bu sefer beni suçlardınız. Bu arada evet, injectorden vac ban yenilebiliyor.dll infector v2 kullanıyorum ama injectorle vac banın alakası yok injectorden vac mı yenirmiş hadi diyelim ki yeniliyo bunu neden belirtmedin veya injector önermedin
Hilenin videosundaki yorumlarda biri cfg istemiş ona yazdım ve yorumunu sabitledim. Oradan indirebilirsiniz.tamam cfg ekle zipeee
Cevapı yazmıssınız teşekkürlerConfigleri doğru yere attığınızdan emin misiniz? %appdata%ye girip zero.nine adlı klasöre dosyaları zip'ten çıkarıp isimlerini değiştirmeden atmalısınız.
Buraya ekleyemem çünkü konu onunla ilgili değil ama özelden atabilirim.reis injector programıda verirmisin
Öncelikle teşekkürler. Vac ban yeme riski tüm hilelerde vardır, para verdiğiniz bir hilede bile yiyebilirsiniz.(Ben yemiştim) 3 gündür bu hileyi kullanıyorum ve sadece overwatch ban yedim. Vac ban yemeniz kullandığınız injectore de bağlıdır. Ama elimden geldiğince vac ban yememeniz için uğraşıyorum.ellerine sağlık gayet başarılı ama ban yeme riskimiz varmı vac bu konuda bilgilendirme yapabilirsmsin
Evet kullanabilirsiniz. Ben genellikle yoldaş ve rekabetçi oynuyorum bu hileyle.rekabetçide kullanabilirmiyiz acaba bu hileyi ?
teşekkür sizin kulanjdığınız injeçtörü link olarak atanbilme şansınız varmı teşekkürlerÖncelikle teşekkürler. Vac ban yeme riski tüm hilelerde vardır, para verdiğiniz bir hilede bile yiyebilirsiniz.(Ben yemiştim) 3 gündür bu hileyi kullanıyorum ve sadece overwatch ban yedim. Vac ban yemeniz kullandığınız injectore de bağlıdır. Ama elimden geldiğince vac ban yememeniz için uğraşıyorum.
Post automatically merged:
Evet kullanabilirsiniz. Ben genellikle yoldaş ve rekabetçi oynuyorum bu hileyle.