CSGO'da güven faktörümü nasıl yükseltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle merhaba arkadaşlar cs goya yeni başşladım 120 saat falan oldu globale yükseldim ama global olduğum anda seçkin hesap olmama rağmen rekabetçide karşı takımda 5 kişi birden mevlana hack falan var birkaç kişiye sordum güven faktörün düşmüş dedi buna nerden bakabilirim ve de nasıl yükseltebilirim

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teamli giriyorsan arkadaşlarında onaylı hesap olmadığından hile geliyor.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Güven fakötürün ilk başta overwatch yaparak, cs de övgü alarak ve steam'a telefonunu bağlamakla, oyunlarda elde edilen kartlarla, steam seviyesiyle olur ve ayrıca seçkin olmayan maçlarda her zaman hile gelir. Ben seçkinim ama yinede hile geliyor güven faktörüm düşük diye güven faktörünü algılayan şey zaten bir sistem ve bu sistem bazen hata yapabilir hata yaptığını düşünüyorsan benim gibi şuraya mail atabilirsin gmail üzerinden [email protected] ben şöyle yazdım sende yazabilirsin

"Hello. My trust factor is red alert. Please do something. I'm not cheater.I added my phone number
to Steam. I uploaded $3.87 for steam market . Steam İd:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" ayrıca senden güven faktörünün iyi/kötü olduğunu öğrenmek istiyorsan bir lobiye gir kırmızı alarm veriyorsa güven faktörün kötüdür sarı ortadır hiç vermezse zaten iyidir, fakat seninkiyle aynı olursa alarm vermez göstermez.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güven faktörü kasmanın çok yolu var
- oyunda uzun süre geçirmek
- Övgü almak
- report yememek
- takım arkadaşı vurmamak
- intihar etmemek
bunları yaparsan güven faktörün artar prime olmayan hesapta giriyorum karşıma hiç hile gelmiyor 10 maçtan 1'inde geliyor oda wh falan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Your colleagues or friends need to recommend you if I'm not wrong that's the name

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam cs go iyice b*ka sardı oyunda adam vurunca faktörün düşüyor reporttan o ranklarda o saatle hile gelmesi doğal saat boost yap övgü vs botu bas ama bilin ki min 1 ayı bulacaktır sürekli oyunda olduğunuz halde faktörün düzelmesi olabildiğince az adam vurup report yemeyin

Üye
5 HİZMET YILI
Takım arkadaşlarına saldırma. Ayrıca hile kullanmayı bırakınca takımıma veya karşıma gelen hilelerin düştüğünü gözlemledim. Daha önce VAC yediysen SteamWiper kullan.

Üye
5 HİZMET YILI
Faceit finder diye bir site var oraya profil url ni giriyosun sana güvenirlik seviyeni gösteriyodu ne kadar doğru bilemem ama eskiden o siteden bakıp bakıp yükseltmeye çalışırdık ayrıca arkadaşlarınla giriyosan onların url sini yazarak onların güvenirlik seviyesine bakabilirsin

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
1. Oyundan çıkma rekabetçi yoldaş vb tarzı oyunlarda

2- övgü kas.

3- report yeme

4- oyunda uzun süre geçir

5- Bol bol Overwatch at

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
En iyi çözümü övgü isteyebilirsin takımından steam telefon numarası girebilirsin rapor almamaya dikkat et ow açıp ow yapmak bunları yaparak en temel faktörü yükseltirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...