Beyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
ben de başlarda öyleydim ama sonra oyunu oynadıkça anlamaya başladım aslında tecrübeyle aimin düzeliyo sadece oyunu biraz oynaman gerekBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
Nerden baksan bi 100-200 arası saatim vardır ama bi türlü alışamadım daha fazla oynamak gerekiyo demek kiPost automatically merged:
ben de başlarda öyleydim ama sonra oyunu oynadıkça anlamaya başladım aslında tecrübeyle aimin düzeliyo sadece oyunu biraz oynaman gerek
Aimlabi biraz denedim ama karşınıza çıkan eleman hareket ettiği için pey fayda göremedim çözünürlük olarak 1920x1080 kullanıyorum ama önerdiğiniz bi çözünürlük var mı cs deki gibi adamları biraz daha geniş yapanpoligonda aimini geliştirebilir veya daha profesyonel bir şekilde aim kasmak istiyorsan aim lab aşırı uygun hem kendine göre sensivity ayarını bulabilir çözünürlüğünü seçebilirsin
1024x768 deneyebilirsin fakat valorantta bir değişim olmuyor malesef valorant bu kısmı biraz düşünceli davranmış fakat genede gözüne iyi görünsün istiyorsan kesinlikle 4:3 deneyebilirsin 1024x768 de oynuyorumAimlabi biraz denedim ama karşınıza çıkan eleman hareket ettiği için pey fayda göremedim çözünürlük olarak 1920x1080 kullanıyorum ama önerdiğiniz bi çözünürlük var mı cs deki gibi adamları biraz daha geniş yapan
steamdan aim şeysi var indir çalışBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
Aim için poligon ve ölüm maçları gir karakterleri daha iyi öğrenmek için de yayıncıları falan izleyebilirsinBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
bende bunu anlatmaya çalışıyorum çoğu kişiye ama kimse inanmıyor cs deki gibi tarama işi yokburada zıblama yada eğilme durumu yok sabit kalıp sıkıcaksın adam çok yakınındaysa ve sen aim almadıysan anca spiral atabilirsin ama zaten aime alışınca el oto olarak tek atıyosunAteş etme mekaniğine alıştın mı halledersin. Spray diye bir şey yok. Sil zihninden. Sadece tık tık var. 1 tane karakter seç sadece onunla oyna pratik yap elin alışsın bu kadar. Artık iyi bir oyuncusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?