CSGO'dan Valorant'a geçtim fakat az vuruyorum, neler yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
Post automatically merged:

Beyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
ben de başlarda öyleydim ama sonra oyunu oynadıkça anlamaya başladım aslında tecrübeyle aimin düzeliyo sadece oyunu biraz oynaman gerek

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Post automatically merged:

ben de başlarda öyleydim ama sonra oyunu oynadıkça anlamaya başladım aslında tecrübeyle aimin düzeliyo sadece oyunu biraz oynaman gerek
Nerden baksan bi 100-200 arası saatim vardır ama bi türlü alışamadım daha fazla oynamak gerekiyo demek ki

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
poligonda aimini geliştirebilir veya daha profesyonel bir şekilde aim kasmak istiyorsan aim lab aşırı uygun hem kendine göre sensivity ayarını bulabilir çözünürlüğünü seçebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
poligonda aimini geliştirebilir veya daha profesyonel bir şekilde aim kasmak istiyorsan aim lab aşırı uygun hem kendine göre sensivity ayarını bulabilir çözünürlüğünü seçebilirsin
Aimlabi biraz denedim ama karşınıza çıkan eleman hareket ettiği için pey fayda göremedim çözünürlük olarak 1920x1080 kullanıyorum ama önerdiğiniz bi çözünürlük var mı cs deki gibi adamları biraz daha geniş yapan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aimlabi biraz denedim ama karşınıza çıkan eleman hareket ettiği için pey fayda göremedim çözünürlük olarak 1920x1080 kullanıyorum ama önerdiğiniz bi çözünürlük var mı cs deki gibi adamları biraz daha geniş yapan
1024x768 deneyebilirsin fakat valorantta bir değişim olmuyor malesef valorant bu kısmı biraz düşünceli davranmış fakat genede gözüne iyi görünsün istiyorsan kesinlikle 4:3 deneyebilirsin 1024x768 de oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunun renkleri , kullandığın çözünürlük felan aynı mı şuan valorantta?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valoda antrenman modunda alıştırma yap bende vuramıyorum düzeliyor az da olsa

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
youtubede helyın diye bir eleman var onun vidyolarını takip et öğretici vidyoları var

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ecoil kontrol yani sekme kontrolünü geliştirmen lazım 2

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
training mapinde aim çalışabilirsin baya faydalı olur

Jeu

Üye
4 HİZMET YILI
CS ve Valorant sprayi arasında çok fark var ve ayriyetten skillerde işin içine girince çok karmaşık oluyor, zamanla pratik yaparak alışabilirsin diye düşünüyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
steamdan aim şeysi var indir çalış

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hellian fazla örnek göstermisti başlayanlar için zaten oyunda skiller oldugu icin biraz alışman zaman alır csden gelmissin aiminde orta derecedir valorantta.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şampiyonların önce yeteneklerini ezberlemen gerek sonra mapleri öğrenmen gerek gerisi kolay

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aim için poligon ve ölüm maçları gir karakterleri daha iyi öğrenmek için de yayıncıları falan izleyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ateş etme mekaniğine alıştın mı halledersin. Spray diye bir şey yok. Sil zihninden. Sadece tık tık var. 1 tane karakter seç sadece onunla oyna pratik yap elin alışsın bu kadar. Artık iyi bir oyuncusun :D
bende bunu anlatmaya çalışıyorum çoğu kişiye ama kimse inanmıyor cs deki gibi tarama işi yokburada zıblama yada eğilme durumu yok sabit kalıp sıkıcaksın adam çok yakınındaysa ve sen aim almadıysan anca spiral atabilirsin ama zaten aime alışınca el oto olarak tek atıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knka öncelikle ajanları iyi analiz edip sana ve oyun tarzına uygun bir ajan mainleyip harita üzerinde neler yapılabildiğini araştır valorant takım oynuna öncelik verilen bir oyun bol bol dm ve poligonda ısınıp oyuna girersen artış göreceksin csden çok farklı bir oyun valorant o yüzden turnuvaları felan izleyip birşeyler öğrenip taktikler denyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...