Psu dan kabloyu çek. Yine çıkar bios pilini. Bir 10 dk bekle kasanın power tusuna basılı tut bırak iyice elektrik gitsin. Sonra al eline bir tornavida anakart üzerinde cmos pinleri olacak iyice bak bulursun köşelerde bir yerdeydi. O pinlere tornavidayi değdir bekle biraz. Sonra aç pc yi yine ilk başta dediğimi yap biosa girmeye calisma hemen. Windowsa girmeye birak. Bu kez acilir. Deneyebilir misin simdi ?bios pilini tak çıkar yapmaya çalıştım gene olmadı başka yöntem var mı? açılmıyo pc
Anakartın ne ?csm/secure boot u kapatınca siyah ekran oluyor pc açılmıyor sinyal vermiyor da kalıyor yardımcı olabilcek var mı?
b450m s2hAnakartın ne ?
Bios pilini çıkar aç pc yi biosa girmeye çalışma windows a girsin. Girdikten sonra biosa girersin . Csm kapatıp secureyi de kapatmayı deniyorsun sanırsam. Yaparsın ayarı tekrar windowsa girsin düzelecektir.b450m s2h
bios pilini tak çıkar yapmaya çalıştım gene olmadı başka yöntem var mı? açılmıyo pcBios pilini çıkar aç pc yi biosa girmeye çalışma windows a girsin. Girdikten sonra biosa girersin . Csm kapatıp secureyi de kapatmayı deniyorsun sanırsam. Yaparsın ayarı tekrar windowsa girsin düzelecektir.
Psu dan kabloyu çek. Yine çıkar bios pilini. Bir 10 dk bekle kasanın power tusuna basılı tut bırak iyice elektrik gitsin. Sonra al eline bir tornavida anakart üzerinde cmos pinleri olacak iyice bak bulursun köşelerde bir yerdeydi. O pinlere tornavidayi değdir bekle biraz. Sonra aç pc yi yine ilk başta dediğimi yap biosa girmeye calisma hemen. Windowsa girmeye birak. Bu kez acilir. Deneyebilir misin simdi ?bios pilini tak çıkar yapmaya çalıştım gene olmadı başka yöntem var mı? açılmıyo pc
tamam denıyorum haber edicem.Psu dan kabloyu çek. Yine çıkar bios pilini. Bir 10 dk bekle kasanın power tusuna basılı tut bırak iyice elektrik gitsin. Sonra al eline bir tornavida anakart üzerinde cmos pinleri olacak iyice bak bulursun köşelerde bir yerdeydi. O pinlere tornavidayi değdir bekle biraz. Sonra aç pc yi yine ilk başta dediğimi yap biosa girmeye calisma hemen. Windowsa girmeye birak. Bu kez acilir. Deneyebilir misin simdi ?
Anlamadıysan cmos olayını dm yaz.tamam denıyorum haber edicem.
10 dk beklemedım de dediğin yerde pinler vardı ortalarına değdirdim sonra ekran kartını takıp açmayı denedim açılıyor şu anda pc sağolasın çok yardımcı oldun peki bu sorun neden oluyor kapatamıcak mıyım ben bu ayarlarıPsu dan kabloyu çek. Yine çıkar bios pilini. Bir 10 dk bekle kasanın power tusuna basılı tut bırak iyice elektrik gitsin. Sonra al eline bir tornavida anakart üzerinde cmos pinleri olacak iyice bak bulursun köşelerde bir yerdeydi. O pinlere tornavidayi değdir bekle biraz. Sonra aç pc yi yine ilk başta dediğimi yap biosa girmeye calisma hemen. Windowsa girmeye birak. Bu kez acilir. Deneyebilir misin simdi ?
Csm ayarını yapabilirsin simdi istedigin gibi. Gigabyte in kronik sorunu bu arastirip bakabilirsin. Cogu kisi ayni sorunu yasamis. Bazilari servise göndermiş anca cözmüş.10 dk beklemedım de dediğin yerde pinler vardı ortalarına değdirdim sonra ekran kartını takıp açmayı denedim açılıyor şu anda pc sağolasın çok yardımcı oldun peki bu sorun neden oluyor kapatamıcak mıyım ben bu ayarları
tesekkur ederım yardımların içinCsm ayarını yapabilirsin simdi istedigin gibi. Gigabyte in kronik sorunu bu arastirip bakabilirsin. Cogu kisi ayni sorunu yasamis. Bazilari servise göndermiş anca cözmüş.
çözdük dostum sorunu sağol yardımın için.anakart ile ilgili olabilir sorun
Bende de A320 var gigabyte ben de aynısını yaşadımCsm ayarını yapabilirsin simdi istedigin gibi. Gigabyte in kronik sorunu bu arastirip bakabilirsin. Cogu kisi ayni sorunu yasamis. Bazilari servise göndermiş anca cözmüş.
Bios pili cikarinca cozuldu mu yoksa sen de cmos ile mi sifirladin ?Bende de A320 var gigabyte ben de aynısını yaşadım