Ctrl c , ctrl v komutu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lolde kimse de çalışmıyor zaten diye bilyorum. En azından bende de olmuyor

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen
Tuşların çalıştığına eminmisin bir keytest sitesine gir ve dene google a yazarak bulabilirsin.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
1-Klavyeyi çıkartıp tak
2-Bilgisayarı yeniden başlat
3-Klavye sürücüsünü güncelle
4-Windows güncellemelerini yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şu sitede test et olmazsa format şart :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Komut isteminde başlığa sağ tıklayın ve özelliklere gidin, ctrl kısayolları özelliğini aktif edin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
virüs taraması yada drevır eksıkmı kontrol edebılırsın
Post automatically merged:

jak soket giriişlerini kontrol et klavyenin
Post automatically merged:

on arka panel girişlri ile degiştir belki duzelir

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgisayar masa ustu ise klavyeinin anakarta baglanan usb kabosunu baska usb girisine takip bilgisayari kapatip acip tekrar kontrol edin.
Klavyeyi baska pcye baglayip ve sizin pcye baska klavye takip deneyiniz.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lüt
fen

Alttaki alıntıda 3 farklı yöntem anlatılmış dene istersen.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu özellik oyunda default olarak devre dışı zaten. Spamı engellemek için. Bence güzel bir yöntem.
Bir sorun yok oyunun kendi özelliği.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LoLde herkesde devre dışı hocam.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ctrl+C (Kopyala) ve Ctrl+V (Yapıştır) komutları bazı durumlarda çalışmayabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

1. Program veya uygulama özellikleri: Bazı uygulamalar, kopyalama ve yapıştırma özelliklerini kapatır veya sınırlar. Bu nedenle, bu özellikleri kullanamazsınız.
  2. Klavye arızası: Klavyenizdeki tuşların çalışmadığı durumlarda Ctrl+C ve Ctrl+V de çalışmayacaktır. Bu nedenle, klavyenizi kontrol edebilir ve gerekirse değiştirebilirsiniz.
  3. Bilgisayar kaynakları: Bazı durumlarda, bilgisayarınızın kaynakları yetersiz olabilir ve bu nedenle kopyalama ve yapıştırma işlemleri yavaşlayabilir veya tamamen durabilir.
  4. Kopyalanan verilerin özellikleri: Kopyalamaya çalıştığınız verilerin türü veya kaynağı, kopyalama ve yapıştırma özelliklerinin çalışmamasına neden olabilir. Örneğin, bir sayfadaki metinleri veya resimleri kopyalamak veya yapıştırmak için farklı yöntemler kullanmanız gerekebilir.
Bu nedenlerin dışında, Ctrl+C ve Ctrl+V'nin çalışmaması için başka nedenler de olabilir. Ancak, yukarıdaki nedenler en yaygın olanlardır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ayarlardan atamasını kaldırmış olabilirsin veya sorun kılavyede

Üye
3 HİZMET YILI
Ctrl+C (Kopyala) ve Ctrl+V (Yapıştır) komutları bazı durumlarda çalışmayabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

1. Program veya uygulama özellikleri: Bazı uygulamalar, kopyalama ve yapıştırma özelliklerini kapatır veya sınırlar. Bu nedenle, bu özellikleri kullanamazsınız.
  2. Klavye arızası: Klavyenizdeki tuşların çalışmadığı durumlarda Ctrl+C ve Ctrl+V de çalışmayacaktır. Bu nedenle, klavyenizi kontrol edebilir ve gerekirse değiştirebilirsiniz.
  3. Bilgisayar kaynakları: Bazı durumlarda, bilgisayarınızın kaynakları yetersiz olabilir ve bu nedenle kopyalama ve yapıştırma işlemleri yavaşlayabilir veya tamamen durabilir.
  4. Kopyalanan verilerin özellikleri: Kopyalamaya çalıştığınız verilerin türü veya kaynağı, kopyalama ve yapıştırma özelliklerinin çalışmamasına neden olabilir. Örneğin, bir sayfadaki metinleri veya resimleri kopyalamak veya yapıştırmak için farklı yöntemler kullanmanız gerekebilir.
Bu nedenlerin dışında, Ctrl+C ve Ctrl+V'nin çalışmaması için başka nedenler de olabilir. Ancak, yukarıdaki nedenler en yaygın olanlardır.
LoL Windows 11'de çalışan script önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...