Tuşların çalıştığına eminmisin bir keytest sitesine gir ve dene google a yazarak bulabilirsin.Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen
1-Klavyeyi çıkartıp takLolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen
çalışıyor1-Klavyeyi çıkartıp tak
2-Bilgisayarı yeniden başlat
3-Klavye sürücüsünü güncelle
4-Windows güncellemelerini yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu sitede test et olmazsa format şart
düzeldi mi yoksa sitede çalıştığı mı gözüküyor anlamadımçalışıyor
ÇALIŞITĞI gözüküyor kankacım düzelmiyordüzeldi mi yoksa sitede çalıştığı mı gözüküyor anlamadım
dediklerimi yaptıktan sonra düzelmediyse tek çare format gibiÇALIŞITĞI gözüküyor kankacım düzelmiyor
sen dediğimi tekrar okuLolde kimse de çalışmıyor zaten diye bilyorum. En azından bende de olmuyor
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapfen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
LoL Windows 11'de çalışan script önerisiCtrl+C (Kopyala) ve Ctrl+V (Yapıştır) komutları bazı durumlarda çalışmayabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:
Bu nedenlerin dışında, Ctrl+C ve Ctrl+V'nin çalışmaması için başka nedenler de olabilir. Ancak, yukarıdaki nedenler en yaygın olanlardır.
- Program veya uygulama özellikleri: Bazı uygulamalar, kopyalama ve yapıştırma özelliklerini kapatır veya sınırlar. Bu nedenle, bu özellikleri kullanamazsınız.
- Klavye arızası: Klavyenizdeki tuşların çalışmadığı durumlarda Ctrl+C ve Ctrl+V de çalışmayacaktır. Bu nedenle, klavyenizi kontrol edebilir ve gerekirse değiştirebilirsiniz.
- Bilgisayar kaynakları: Bazı durumlarda, bilgisayarınızın kaynakları yetersiz olabilir ve bu nedenle kopyalama ve yapıştırma işlemleri yavaşlayabilir veya tamamen durabilir.
- Kopyalanan verilerin özellikleri: Kopyalamaya çalıştığınız verilerin türü veya kaynağı, kopyalama ve yapıştırma özelliklerinin çalışmamasına neden olabilir. Örneğin, bir sayfadaki metinleri veya resimleri kopyalamak veya yapıştırmak için farklı yöntemler kullanmanız gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?