bir klasördeki tüm dosyaları seçtim mesela. 2. klasörde ise bu ilk klasörden seçtiğim dosyaların bazıları var. Benim yapmak istediğim ctrl v ile yapılan yapıştırma işlemi değil de tam tersi seçtiğim dosyalar 2. klasörde varsa onların hepsini silmek istiyorum.Sorunuzu tam olarak anlayamadım ama ctrl+A yaparsanız bir klasorun içindeki tüm dosyaları seçmiş oluyorsunuz del tuşuna basarak hepsini silebilirsiniz.
Aklıma gelmedi değil ya hani, o yüzden konu açmazdım zaten o kadar kolay olsa. Fazla ve isimleri karışık aynı dosyalardan var 2 klasörde de.kanka bu biraz fantezili olmuş istedigin şeyde bence yoktur zannetmiyorum ctrl + left click ile tek tek seç delete çek
Program falan varsa o da olur sadece yapmak istediğim şeyin bir adı olmadığından veya ben bilmediğimden bulamadım & araştıramadım.Öyle bir kısayol yok diye biliyorum
Deneyeyim bir tam anlamasam da nasıl olduğunuDoğru anladıysam ctrl + x ile kesip kopyaladığın yerden taşıyabilirsin.
Bu aklıma geldi ama klasör winrar şeklinde olduğu için kopyala yapıştır yapınca seçili olmuyor.yok bro öyle bi kısayol.
ama eğer isimleri falan aynıysa kopyaladığını yapıştır. yapışıtrıdktan sonra dosyalar seçili bir şekilde duru. o zaman da sil. tek tek uğraşmak zorunda kalmazsın yane. işe yararsa dediğim çözüm diye işaretle . eyw.
o zaman rarı çıkar yap sonra tektarar rarlaDeneyeyim bir tam anlamasam da nasıl olduğunu
Post automatically merged:
Bu aklıma geldi ama klasör winrar şeklinde olduğu için kopyala yapıştır yapınca seçili olmuyor.
Ctrl x yaptığın zaman uyguladığın klasörü siler, taşımak istediğin yere taşır. Kesip yapıştırma işleminin kısayolu işte.Deneyeyim bir tam anlamasam da nasıl olduğunu
Bu aklıma geldi ama klasör winrar şeklinde olduğu için kopyala yapıştır yapınca seçili olmuyor.
Benim yapmak istediğim biraz daha farklıydı ama. Ben klasörde seçtiğim dosyaları hedef klasöre yapıştırmak yerine hedef klasörden silmek istiyorumCtrl x yaptığın zaman uyguladığın klasörü siler, taşımak istediğin yere taşır. Kesip yapıştırma işleminin kısayolu işte.
Değişik bi rar formatlaması vardı oyun dosyası olduğu için tekrar rarlarken bozuluyor bazen o yüzden ellemiyordum çok da artık deneyeceğim ne yapayım tek tek silmeye çalışınca dünyanın zamanını alıyor.o zaman rarı çıkar yap sonra tektarar rarla
hocam isimler aynıysa eğer klasörde sağ üst taraftaki arama kısmına ismini yazıp arattığınızda sadece o dosyalar çıkar ve tekte hepsini silebilirsiniz. isimler aynı değilse .ini .zip falan neyse artık o şekilde uzantıyı aratıp hepsini tekte silebilirsiniz.A klasöründen seçip ctrl + c ile kopyaladığım dosyaların aynısını B klasörüne taşımak değil de B klasöründen silmek istiyorum.
10 tane kısayol seçtim mesela bir klasörden diğer klasördede var aynıları, ilk seçtiğim klasördeki dosyaları diğer klasörden topluca silmenin yolu var mıdır ?
çözüm bulursan haber et bro.Benim yapmak istediğim biraz daha farklıydı ama. Ben klasörde seçtiğim dosyaları hedef klasöre yapıştırmak yerine hedef klasörden silmek istiyorum
Değişik bi rar formatlaması vardı oyun dosyası olduğu için tekrar rarlarken bozuluyor bazen o yüzden ellemiyordum çok da artık deneyeceğim ne yapayım tek tek silmeye çalışınca dünyanın zamanını alıyor.
yokA klasöründen seçip ctrl + c ile kopyaladığım dosyaların aynısını B klasörüne taşımak değil de B klasöründen silmek istiyorum.
10 tane kısayol seçtim mesela bir klasörden diğer klasördede var aynıları, ilk seçtiğim klasördeki dosyaları diğer klasörden topluca silmenin yolu var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?