7 Kas 2017 #1 'Aim' A Uzman Üye Katılım 4 Kas 2017 Mesajlar 181 Tepki puanı 21 Yaş 26 8 HİZMET YILI Evet Arkadaşlar. Bugün Herkesin Bir Görüşünü Almak İstiyorum. Konu " Cumhurbaşkanı Olsaydınız Napardınız - Neyi Değiştirirdiniz" Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Evet Arkadaşlar. Bugün Herkesin Bir Görüşünü Almak İstiyorum. Konu " Cumhurbaşkanı Olsaydınız Napardınız - Neyi Değiştirirdiniz" Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
7 Kas 2017 #2 Adras for a Dream Seçkin Üye Katılım 10 May 2017 Mesajlar 478 Tepki puanı 48 Ödüller 8 9 HİZMET YILI öncelikle seni bu ülkeden sürerdim başka ülkeye şutlardım ondan sonra kuzey kore gibi bomba atardım daha bir sürü varda yazamıyom aklıma geldikce yazacam 1 bide wolfteamı bu ülkeye yasaklardım tam bir para tuzağı oyun ya
öncelikle seni bu ülkeden sürerdim başka ülkeye şutlardım ondan sonra kuzey kore gibi bomba atardım daha bir sürü varda yazamıyom aklıma geldikce yazacam 1 bide wolfteamı bu ülkeye yasaklardım tam bir para tuzağı oyun ya
7 Kas 2017 #3 MİRB3Y Uzman Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 236 Tepki puanı 26 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Wolfteamı Csgo Gibi Yapardım yani İstedigin Silahı ALAbilme
7 Kas 2017 #4 sabendoruuh31 S Üye Katılım 30 Eki 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 8 HİZMET YILI Veled Oyunlarını yasaklar ve oyunlara 16 yaş sınırı getirirdim ve ülkeyi ekonomik durumdan kurtarırdım
Veled Oyunlarını yasaklar ve oyunlara 16 yaş sınırı getirirdim ve ülkeyi ekonomik durumdan kurtarırdım