iyi imein silinmemiş şuan yapbilceğin şeyler pek yok senin telefoncuya götürüceksinTelefonumun garantisi 3 yıl önce bitti.
Biraz açarmısın olayı yani tam olarak nasıl yapacağımTelefonumun garantisi 3 yıl önce bitti.
senin yapabilceğin birşey yok telefoncuya götür ayrıca telefonu formatlamadan rom atma büyük ihtimal öyle yapmışsın daha öncede repair yapılmış telefonaBiraz açarmısın olayı yani tam olarak nasıl yapacağım
Biraz açarmısın olayı yani tam olarak nasıl yapacağımBende aynısı oldu (xiaomi cihaz kullanıyorum)
Eski mi cihazım olduğu yeni MIUI 12.5 güncelleme desteği vermeyeceği söyledi.
MIUI 12.5 portlanmis bir ROM buldum TWRP üzerinde ROM yükledim. Sim kart şifreli vardı ama şifre giriş ekran gelmiyor "yalnızca acil çağrıları" yazısı sorunu yaşıyordum. Farklı bir (port olmayabilir) MIUI 12.5 portlanmis ROM yükleyerek cihazım brick etti.
Daha sonra veriler sifirlamadan sim sorunu olan MIUI 12.5 ROM yükledikten sonra hiç bir şey yapmadan kendi şebeke sorunu cozuldu. Sim şifre ekranı geldi. Bazı ayarları varsayılan döndü
Yaşadığını sorunu büyük ihtimal kirli flash olarak rom kurmuşsun yani verileri sıfırla yapmadan kurdun
Başka bir ROM yükledim. Brick oldu. ROM geri döndüm. Bilmeyen kendi şebeke sorunu çözüldüBiraz açarmısın olayı yani tam olarak nasıl yapacağım
Bunu nasıl yapacağımYorumum neden silindi ? Zex programı ile modemin aktif edilmesi lazım, telefondan anlamayanlarla dolu grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?