aynısı bendede varOyuna giriş yaptıktan sonra hile menüsü görünmüyor
Son Konuma Bakarmısın Bende Öyle Bir Hata Var ?Oyuna girerken arka da konsol penceresi açılıyor ancak oyunda menü gelmiyorsa veya ESP çalışmıyorsa grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin. Konsol penceresi hiç gelmiyor ise hile çalıştırma adımlarını tekrar izleyin ve bastırarak söylüyorum HİLE EMULATOR'DA ÇALIŞMIYOR oyunun kendi sitesinden "Windows modunu" indirmeniz gerekiyor hile sadece o mod'da çalışıyor.
Aynısını uygulayarak yaptım düzeldi teşekkür ederim.Oyuna girerken arka da konsol penceresi açılıyor ancak oyunda menü gelmiyorsa veya ESP çalışmıyorsa grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin. Konsol penceresi hiç gelmiyor ise hile çalıştırma adımlarını tekrar izleyin ve bastırarak söylüyorum HİLE EMULATOR'DA ÇALIŞMIYOR oyunun kendi sitesinden "Windows modunu" indirmeniz gerekiyor hile sadece o mod'da çalışıyor.
Önemli değil dostum her zamanAynısını uygulayarak yaptım düzeldi teşekkür ederim.
bende calısıyorOyunu hileye karşı fixlediler sanırım hile acılmıyor güncelleme yaparmısınız
valla bı bılgım yok bu konuda @nader11ndeu kurucu bılıyordur belki@Forgived her yolu denedim kardeşim çoğu kişi müzdarip yenilencek sanırım hile bırak inject etmeyi cmd ekranı bile açılmıyor başlatınca