Cyber Hunter Dword Vip Hack

Çalışıyor Cyber Hunter Dword Vip Hack v1.2

İndirmek için izniniz yok
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
nader11ndeu

Hile Bozuk Gibi Duruyor esp ve aim yarı çalışır aimde sağa çekince kitlenmiyor sola çekince kitleniyor esp de bazen gösteriyor adam dibime girmiş 100 metre var gelirken göstermiyor bazende gösteriyor
Adamın dibine girmesiyle alakası yok, sen farketmeden yanında spawnlanıyorlar bazen (botlar onlar). Şu anki hali bana yeterli gibi geliyor, ilerleyen zamanlarda geliştirilmesi gerekiyorsa geliştiririz zaten. Aimide sola çekerek kullanın ne diyeyim, w2s te problem vardır muhtemelen bakarım zamanım olunca.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
.
Post automatically merged:

when new uptade comming 1.2 because aimbot not work fix this please

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adamın dibine girmesiyle alakası yok, sen farketmeden yanında spawnlanıyorlar bazen (botlar onlar). Şu anki hali bana yeterli gibi geliyor, ilerleyen zamanlarda geliştirilmesi gerekiyorsa geliştiririz zaten. Aimide sola çekerek kullanın ne diyeyim, w2s te problem vardır muhtemelen bakarım zamanım olunca.
hocam oyun ayarlarını düşürünce hıle calısmıyor ama en üst grafik yapınca çalısıyor.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@nader11ndeu
Öncelikle sizi çok taktir ediyorum salak saçma söylentilere rağmen hakkınızı veriyorsunuz size sadece sorum şu olurda hile fix yediğinide güncellemeye gidecekmisiniz.Yani hilenin üzerinde duracakmısınız ? yoksa çerezlik tadında bir hilemi olucak hile fix yediğinde güncelleme gelmeyecekmi ?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@pehlivanbatu43 hile fix yediğinde güncellenecek, ama uzun bir süre özellikler geliştirilmeyecektir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilginiz için çok sağolun kolay gelsin iyi geceler allah gönlünüzce versin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şuana kadar memoryhackersın hiçbir hilesinden ban yemedim eminim bu da güvenilir güvenmezsem kullanmam :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
nader11ndeu
Can you increase aim height after the next update? aim height 14 is on neck, you can add aim height 15 16 17 etc ... to hit the head.

Üye
7 HİZMET YILI
Hile kısmında yükle tıkladım oyun bekleniyor da takıldı kaldı hileyi acmıyor sebebi ne yardımcı olabilirmisiniz

oyundayım ama hıle oyun bekleniyorda takılı kalıyor yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hey how can i download cyber hunter i dont find the pc version without emulator

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I was given a ban on two accounts for cheat

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kral ya bakarım diyorsa bakar bir de hazır el atmışken isim,can vb. şeyleri de görebilsek :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
oyun çöküyor ve ben en rage ayarlara almak istiyorum ayarları söyler misin.

Üye
6 HİZMET YILI
Would you help me? memoryhackers launcher does not open.
I run as admin but it won't !!

Üye
7 HİZMET YILI
Can't you upload the hack where it can be used regardless of the type of configuration? Is that the 2gb pc can not use it, they are very lag with the configuration of ultra hd or better.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Can't you upload the hack where it can be used regardless of the type of configuration? Is that the 2gb pc can not use it, they are very lag with the configuration of ultra hd or better.
If you're using 2gb ram in 2019, it is not my problem. GL Next.