hala da kullanmaya devam sanırımBen 4 ay ban yemedim sadece izleme acıktı ve fazla kill alıp caktırmadım herşey sana bağlı
hala da kullanmaya devam sanırımBen 4 ay ban yemedim sadece izleme acıktı ve fazla kill alıp caktırmadım herşey sana bağlı
Play safe and dont get report maybe ?It works, but when they report the gm sends some kind of file to the computer that begins to detect cheating. And of course, I come here to compliment the author's work and ask him to update it if possible. And thanks in advance for the great work.
az önce denedim ikisi de çalışıyor sadece aim biraz kötü çalışıyoraim ve adamların yerini gösterme çalışmıyor düzeltmeniz gerekiyor
what would be "safe mode"?Play safe and dont get report maybe ?
what would be "safe mode"?
az önce denedim ikisi de çalışıyor sadece aim biraz kötü çalışıyor
başta ben de çalışmıyor sandım sadece farkedilmesi zor eğer line ile birlikte kullanırsan daha güzel oluyor ve çalışmıyor değil çalışıyorhayır çalışmıyor sadece silahları gösteriyor bide uçma hilesi çalışıyor.
Post automatically merged:
sadece yer gösterme açılsın 2. hesapdan ghostlucam
Thanks for giving a workable opinion.hayır çalışmıyor sadece silahları gösteriyor bide uçma hilesi çalışıyor.
resim atabilir misinbaşta ben de çalışmıyor sandım sadece farkedilmesi zor eğer line ile birlikte kullanırsan daha güzel oluyor ve çalışmıyor değil çalışıyor
Oyun grafik ayarlarını high yaparsan problemin çözülür.hayır çalışmıyor sadece silahları gösteriyor bide uçma hilesi çalışıyor.
Oyun grafik ayarlarını high yaparsan problemin çözülür.