Cyber Hunter Dword Vip Hack

Çalışıyor Cyber Hunter Dword Vip Hack v1.2

İndirmek için izniniz yok
Üye
6 HİZMET YILI
Hi folks i have a suggestion. shall we form a new squad to kill all ace agens in the game? i have already new accout and using the cheat to help friends in game. if you want my help or have suggestion plz me. let me know what u guys thinking.

Üye
6 HİZMET YILI
Hi folks i have a suggestion. shall we form a new squad to kill all ace agens in the game? i have already new accout and using the cheat to help friends in game. if you want my help or have suggestion plz me. let me know what u guys thinking.
It's fun but not everyone plays on the same server, and the hack is currently being detected.

Üye
6 HİZMET YILI
What cheat are you using? because many are banning the account using MemoryUi currently :lazerdoge:

Üye
6 HİZMET YILI
i know that the cheat is detectable even if hey were to bann my account i simply make new account again to cheat. i use MemoryUi too i no care about banning

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun içi ismin neydi
ACE✰☪ALi Burda olmadı ama böyle yazınca değişik bir nick olmuştu
Post automatically merged:

Windows 10 dan 8e geçtim 8 de bir faydası olurmu. Mesela ben Windows 7 kullanıyordum Ban yemiyordum eskiden knight online oynuyordum. Windows 8 kullanmaya başlamıştım. Hemen ban yedim auto ban attı resmen. Tekrar 7 ye geçtim ban filan atmıyordu. Bu bir alternatif olabilir mi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ACE✰☪ALi Burda olmadı ama böyle yazınca değişik bir nick olmuştu

Windows 10 dan 8e geçtim 8 de bir faydası olurmu. Mesela ben Windows 7 kullanıyordum Ban yemiyordum eskiden knight online oynuyordum. Windows 8 kullanmaya başlamıştım. Hemen ban yedim auto ban attı resmen. Tekrar 7 ye geçtim ban filan atmıyordu. Bu bir alternatif olabilir mi.
Hayır olamaz ,bende windows 10 ' dan 7 ye geçtim Baya bi fps artışı sağladım bilgisayar sisteminin ban ile alakası yok , 2 sistemde de ban yemiştim tamamen oyun içinde çok belli edersen reportlanabiliyorsun ki bu aralar bende çok banlandım artık belli etmemeye özen göstermeliyiz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
peki hiç kil almadan üstlere çıksam gene dikkat çeker mi

Allahtan 2. çarım var süper 2 level oda 1 haftalık ban yediydi yne yerse 1 ay olcak oda

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
peki hiç kil almadan üstlere çıksam gene dikkat çeker mi

Allahtan 2. çarım var süper 2 level oda 1 haftalık ban yediydi yne yerse 1 ay olcak oda
AİM Kapatırsan ban yeme olasılığın %0 ' a düşer nerdeyse 3 haftadır ban yemedim ben bu şekilde ve umarım hiç te yemiycem , ölüyorum aim olmadığı için ama yapacak birşey yok ban yemekten iyidir

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu hocam bu hile fixlenmiş esp bile açsan diğer gün ban yemiş oluyoruz
sizin bildiğiniz bir hile var mı paralı bile olsa satın alırım ama bazıları kullanıyor paralı hile ve biz bulamadık

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
"cyber hunter hack","cyber hunter vip hack","cyber hunter hile", "cyber hunter esp hack","cyber hunter cheat","cyber hunter cheats","cyber hunter aim hack"

screen-0.jpg

Status: Working
Version: v1.1
Platform: Official PC client (not works with emulators.)
Programming Language: C++ (based on imgui hook from nseven)
Credits: Dword Team

xowjNeq.jpg

Hack video:

Features:
Player Esp [2D Box]
Line Esp
Distance Esp
Weapon Esp [Weapons, scopes,additions,bullets]
Unlimited Fly Hack (activated)
Aimbot
Auto Shoot

For Esp hack works, set your graphic settings to ultra hd (medium) or best (highest). It will not work on hd settings (low)
Hack is not working on Emulators! Hack will work only on Official Client !

About Aimbot (Aimbot Hakkında)

Aimbot has some bug, we know that but for now we can not fix that because clearly I do not work on this game anymore (I gave my 2 days for this game). If game will has more user, Ill fix aimbot bug. For now, when you lock to enemy, just move your mouse to "left-top" side, aimbot will work perfectly... (Aimbotta bazı buglar var, şuanlık düzeltemiyorum çünkü bu oyun üzerinde artık çalışmıyorum, neredeyse 2 günümü bu oyun için harcadım. Eğer oyun daha fazla kullanıcıya sahip olursa aimbot bugunu düzelteceğim. Şimdilik düşmana kitlendiğinizde mousenizi sol yukarı tarafa kaydırın, bu şekilde aimbot sıkıntısız çalışacaktır)

Loader Tutorial Video:

How to use ? (Nasıl Kullanılır)
1- Open our laoder and select Cyber Hunter Dword Hack, Press Load. (Loaderi açın ve Cyber Hunter Dword Hack seçip Load butonuna basın)
2-Open chrome and login memoryhackers.org with your account (Chrome açın ve memoryhackers.org'a hesabınızla giriş yapın)
3-When hack loaded, open game. Enjoy (Hile yüklendiğinde oyunu açın, iyi eğlenceler)
Watch loader tutorial video if you do not understand steps (Adımları anlamadıysanız loader tutorial videosunu izleyin)

Loader Download Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

you can add a norecoil complete and it will be perfect ?

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
this is not working anymore when i open it it close the hack and open the game normaly.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hile artık ban bile atmıyor sadece silahları gösteriyor hile fix yedi Xray yok Aimbot bozuk

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
neden memory e giremiyorum wpn açıldığında giriyor sorun ne acaba

Üye
6 HİZMET YILI
please update cyber hunter hack..memory hacker cheat already detected..SAD ! :oops::oops::oops::eek::eek::eek: