Cyber Hunter Dword Vip Hack

Çalışıyor Cyber Hunter Dword Vip Hack v1.2

İndirmek için izniniz yok
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PC'ye kurmadan önce bende gameloop'ta kurmuştum ve emulatörden çık pc version oyna tarzı bir hata mesajı alana kadar bende kontrol tuşlarında sıkıntı yaşamıştım ama tuş ayarlama kısmından ayarlanmıştı galiba, hatta tam ayarladım kısa sürre sonra atmıştı ban olur demişti galiba bende silip pc versiyonu kurmuştum, gerçi asıl orda ban oldu ama :) hileden dolayıydı neyse sonuçta pc'den oyna zaten kurucu arkadaşta bir yerde yazmıştı unuttum,

bu oyunu emu'den oynamak gereksiz demişti galiba (yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir laftı) pc'den oynanmasını tavsiye etmişti ve mümkünse best ultra ayarlarda (hile ile uyumu açısından) neyse umarım yakın zamanda güncelleme gelir sadece esp olsa yeterli zaten vurmak ateş etmek çok kolay, aim sadece olayı hızlandırıyor, diğer oyunlar kadar hedefi tuturmak zor değil mesela APEX Legends gibi hedefi tutturmak mesele :) yinede onda bile sadece esp hilesi olsa varya acayip işe yarardı ve şimdiye kadar yapılan tüm hilelerden çok kullanılırdı ama easyanticheat 'den dolayı çok zormuş yapılması neyse belki bir gün çıkar..

Hatta bence Apex'in mobile versiyonu çıkınca burda sadece esp versiyonu çıkabilir belki :) mobile olduğu için oyuncu sayısıda çok olsun diye birde guest hesabı ile oyuna kolay giriş sağlanırsa, Apex PC'deki tüm çileler unutulur :)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunu arıyordum her yerde ya teşekkürler :)

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yeni loader de mevcut gorunmuyor bu

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
elinize sağlık yine güzel bir iş :)

have your own strategy