Çözüldü Cyber Hunter hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum oyuna giriyorum ama hala cmd ekranında hiç birşey olmuyor

Çözüm
ARKADAŞLAR
yorumlarınız için sağolun yardım ettiniz sorun bendeymiş ben gamelooptan indirdim steamden indiriliyormuş dün indirdim hileyle oynadım ama oyun çok kasıyordu hile yüzünden her halde pc msi ın oyun pc si onda değil sorun sizce ne ?
oyunu launcher olarak indirin emületör'de çalışmıyor, ve oyunu steam üzerinden oynayın full grafikler dışında hile çalışmaz haberiniz olsun ve oynamanızı tavsiye etmem yüksek grafiklerde oyunun donma sorunu var steam'den indirip deneyebilirsin belki sorun olmaz ama launcher olarak indirince sorun oluyor
emülatör üzerinden hile çalışmaz kanka
Uİ centerden hileyi açtıktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz diyor. O esnada mı giriyorsun oyuna?
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynı hata bendede oluyor oyunu açıyorum cmd de loading fln yazıyo mavi yazılarla değişmiyo kalıyo hep öyle lütfen yardımmm çözersen banda yaz
Tamam
Post automatically merged:

pc yi yeniden başlat öyle dene birde virüs programlarını kapat
Denicem
Post automatically merged:

pc yi yeniden başlat öyle dene birde virüs programlarını kapat
Düzelmedi

Son düzenleme:
Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam hangi hileyi açıyorsunuz, ui den mi diğerlerimi ve hangi oyun için belirtirseniz daha yararlı yanıtlar alırsınız
ben gamelooptan indirdim ama ben konu açmıştım biriside steamdan oluyor dedi gamelooptan olmuyordedi şimdi steame indiriyorum ve evet ui den

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Uİ centerden hileyi açtıktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz diyor. O esnada mı giriyorsun oyuna?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunu launcher olarak indirin emületör'de çalışmıyor, ve oyunu steam üzerinden oynayın full grafikler dışında hile çalışmaz haberiniz olsun ve oynamanızı tavsiye etmem yüksek grafiklerde oyunun donma sorunu var steam'den indirip deneyebilirsin belki sorun olmaz ama launcher olarak indirince sorun oluyor

Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR
yorumlarınız için sağolun yardım ettiniz sorun bendeymiş ben gamelooptan indirdim steamden indiriliyormuş dün indirdim hileyle oynadım ama oyun çok kasıyordu hile yüzünden her halde pc msi ın oyun pc si onda değil sorun sizce ne ?
emülatör üzerinden hile çalışmaz kanka

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...