CYBER HUNTER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Cyber hunter hacki ev ve ofis bilgisayarlarimda gayet güzel çalışıyor ama garip bir sorun yaşıyorum evdeki cihazımda ryzen 1600x ve r9 280 var ofiste ise i5 6500 ve gtx 960 bu bileşenler özellikle gpu olarak bu işler için zayıf olabilirler ama arızam şu aimbot kullanırken zoom açtıgımda kapatirken bir anlık donma oluyor bu 10-15 saniye sürebiliyor evdeki ryzen cihazımda ofiste ise bu donma oldugu anda crash yiyorum bunun sebebi nedir acaba_? zoom açmaya korkuyorum yani cihaz mı yetersiz kalıyor yoksa eksik bir yazılım vs mı var bende acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cyber hunter hacki ev ve ofis bilgisayarlarimda gayet güzel çalışıyor ama garip bir sorun yaşıyorum evdeki cihazımda ryzen 1600x ve r9 280 var ofiste ise i5 6500 ve gtx 960 bu bileşenler özellikle gpu olarak bu işler için zayıf olabilirler ama arızam şu aimbot kullanırken zoom açtıgımda kapatirken bir anlık donma oluyor bu 10-15 saniye sürebiliyor evdeki ryzen cihazımda ofiste ise bu donma oldugu anda crash yiyorum bunun sebebi nedir acaba_? zoom açmaya korkuyorum yani cihaz mı yetersiz kalıyor yoksa eksik bir yazılım vs mı var bende acaba ?
cihaz yeterli bence yüksek ihtimal hile ile alkalıdır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarınızı biçimlendirmeyi deneyin, geçici ve gereksiz dosyalar yolunuza çıkıyor olabilir
çok teşekkür ederim ama tertemiz kurulu bir windows kullanıyorum tabi içinde vcredits packler vs ler eksik olabilir bu arızayı daha önce yaşamış ve çözebilen biri yardımcı olursa sevinirim

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windows sürümün ile alakalı olabilir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...