Cyberpunk 2077 Donuyor Kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Selamlar cyberpunki ilk torrenten oynadim daha sonra arkadasimin steam hesabindan oynadim ve herhangi bir takilma kasma problemi yasamadim. Oyunu kendi steam hesabindan almistim ve 2 3 dakika sonra oyun donup kalmisti. Bilgisayari kapatip actim ve tekrar ayni problemi yasayinca iade ettim. Yeni indirimlerde bir kez daha aldim ve tekrar ayni problemi yasiyorum. Oyunu farkli yerlerde oynarken en ufak sorun yasamazken kendi steam hesabimda oynayamiyorum. Ayarlar diger oynadigim zamanki ile birebir, daha da dusuruyorum. Bir fikri olan var mi?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cyberpunk bildim bileli sıkıntılı bı oyun kanka zaten steamda şu farklı hesaplarda kasma olayını cozemediler benimde başıma geldi başka kendi Steam hesabımda oyun kasarken başka Steam hesabinda kasmıyor bunun çözümünü bulamadik daha

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamlar cyberpunki ilk torrenten oynadim daha sonra arkadasimin steam hesabindan oynadim ve herhangi bir takilma kasma problemi yasamadim. Oyunu kendi steam hesabindan almistim ve 2 3 dakika sonra oyun donup kalmisti. Bilgisayari kapatip actim ve tekrar ayni problemi yasayinca iade ettim. Yeni indirimlerde bir kez daha aldim ve tekrar ayni problemi yasiyorum. Oyunu farkli yerlerde oynarken en ufak sorun yasamazken kendi steam hesabimda oynayamiyorum. Ayarlar diger oynadigim zamanki ile birebir, daha da dusuruyorum. Bir fikri olan var mi?
DDU ile driveri kaldırıp temiz bi kurulum yapıp deneyiniz.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistemin yetersiz olabilir kontrol et karşılaştır sistemini cyberpunk önerilen sistem ile ve dosya bütünlüğünü doğrula

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...