cyberpunk 2077 edgerunners hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
arkadaşlar cyberpunk 2077 edgerunners animesinin 4. bölümünde 14.00 dksında başlayan müziği bilen varmı kulağıma çok hoş geldi dinlemek isterim shazama baktım bulamadım spotifyda bir listede arıyorum şimdi
Post automatically merged:

arkadaşlar cyberpunk 2077 edgerunners animesinin 4. bölümünde 14.00 dksında başlayan müziği bilen varmı kulağıma çok hoş geldi dinlemek isterim shazama baktım bulamadım spotifyda bir listede arıyorum şimdi
BULDUM LAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

CUTTHROAT (Piotr MacieJeski/Drivealone) - Sustain/Decay​

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
öneriyor musunuz bu animeyi herkes çok övüyor ama hayatımda hiç anime izlemedim o yüzden biraz önyargılıyım

Üye
3 HİZMET YILI
ben daha önce hiç anime izlemedim biraz önyargılıyım animlere karsı simdi ilk izlediğim kötü bir anime çıkarsa daha da anime izlemem o yüzden bunu öneriyor musunuz

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
öneriyor musunuz bu animeyi herkes çok övüyor ama hayatımda hiç anime izlemedim o yüzden biraz önyargılıyım
öneriyorum harika ama çokta üzebilir bi süre aklında kalabilir ama harika ya tek kelimeyle muhteşem şarkılar hikaye
Post automatically merged:

ben daha önce hiç anime izlemedim biraz önyargılıyım animlere karsı simdi ilk izlediğim kötü bir anime çıkarsa daha da anime izlemem o yüzden bunu öneriyor musunuz
izle kankam ama seni üzebilir hani ani şoklarla karakterler hık diyip gidiyor harika bişi tek kelime ile mükemel

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sürekli ertelediğim daha sonra izlerim diyodum başlayacam bakalım

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aynı şarkıya takılmıştım ben de bak şimdi mutlu oldum bulunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...