Evet hocam dediğim gibi bu hatanın çözümü windows 10'a geçmekle çözülüyorwsreborn arada açılıyor ama genelde göyle oluyor
wsreborn arada açılıyor ama genelde göyle oluyorMerhabalar hocam windows 8 kullanıyorsunuz sanırsam desteklemiyor hile windows 8'i hangi oyunun hilesini yapmaya çalışıyorsunuz
Evet hocam dediğim gibi bu hatanın çözümü windows 10'a geçmekle çözülüyorwsreborn arada açılıyor ama genelde göyle oluyor
hocam zaten yeni w8.1 yapmıştım bide 10 mı geçeceğim şimdiEvet hocam dediğim gibi bu hatanın çözümü windows 10'a geçmekle çözülüyor
format atmadan geçmek isterseniz eğer şu konu işinizi görecektir
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
Evet hocam zaten format atmadan geçeceksiniz onun için konunun linkini bıraktım başka yapacak bir şey yok çünkühocam zaten yeni w8.1 yapmıştım bide 10 mı geçeceğim şimdi
işlemcim amd athlon II x2 250 işlemci donma yaparmı o yüzden geçmek istemiyorumEvet hocam zaten format atmadan geçeceksiniz onun için konunun linkini bıraktım başka yapacak bir şey yok çünkü
Bilgisayarın rami ne kadar hocam kaç gb yaniişlemcim amd athlon II x2 250 işlemci donma yaparmı o yüzden geçmek istemiyorum
8Bilgisayarın rami ne kadar hocam kaç gb yani
Kaldırır o zaman sıkıntı yok ama şöyle bir olay var ssd yok ya mesela senin pc de windows 8 e göre daha ağır çalışır ram de problem yok dediğim gibi biraz ağır çalışabilir buna da yapacak bir şey yok bileşen güncelleştirmesi yapmanız lazım onun dışında da geçebilirsiniz windows 10'a
hocam o ağırlığı çekmek istemiyorum işte ssd alana kadar daha doğrusu yeni pc alana kadar yapabileceğim başka bişey yokmudurKaldırır o zaman sıkıntı yok ama şöyle bir olay var ssd yok ya mesela senin pc de windows 8 e göre daha ağır çalışır ram de problem yok dediğim gibi biraz ağır çalışabilir buna da yapacak bir şey yok bileşen güncelleştirmesi yapmanız lazım onun dışında da geçebilirsiniz windows 10'a
Hayır maalesef yok dediğim gibi kaldırır windows 10'u ama ağırlık olabilir deneyip kendiniz görmeniz lazım bunu tekrardan belirtiyorum başka çaresi yokhocam o ağırlığı çekmek istemiyorum işte ssd alana kadar daha doğrusu yeni pc alana kadar yapabileceğim başka bişey yokmudur
w10 a geçtikten sonra 8.1 e dönmenin yolu varmıHayır maalesef yok dediğim gibi kaldırır windows 10'u ama ağırlık olabilir deneyip kendiniz görmeniz lazım bunu tekrardan belirtiyorum başka çaresi yok
Formatsız bir şekilde soruyorsan hayır sadece windows 10'a formatsız geçim varw10 a geçtikten sonra 8.1 e dönmenin yolu varmı
formatsız geçim sonrası c diskinizde windowsold. adlı bir klasör olacak eğer o klasörü silmezseniz hiç uğraşmadan 5-10 dakikada eski sürümünüze geçebilirsiniz .w10 a geçtikten sonra 8.1 e dönmenin yolu varmı