Çözüldü D disk'inde ki dosyalarım kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhabalar, benim fotoğraflarım, videolarım D disk'indeydi. Fakat sorununu bilmediğim bir şey oldu dosyalarım gömüldü, kayboldu görünmüyor. Ancak arama yerine o fotoğrafın veya videonun kodundan bir harf veya bir sayı yazdığım vakit fotoğraflara ve videoların bazılarına rastgele bir şekilde denk gelebiliyorum, erişebiliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Lütfen konuyu bilenler sadece cevaplasın aksi takdirde rapor ederim.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
1616068872675.png

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Cevabın için teşekkür ederim fakat windows 7 kullanıyorum bu seçenekler ben de yok.
  1. Başlangıç düğmesini, sonra da Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme'yi seçin.
  2. Klasör Seçenekleri'ni, sonra da Görünüm sekmesini seçin.
  3. Gelişmiş ayarlar'ın altında gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'ı seçin ve Tamam 'ı seçin.

Çözüm
ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aslında, bunun gibi eksik olan dosyalar Windows'un her sürümünde yaygındır. Disk, bilgisayar dosyaları ve klasörleri silerek, kaldırarak veya biçimlendirerek değil, Masaüstünden, Kütüphanelerden, Kamera Rulosundan, Resimlerden ve Videolardan otomatik olarak kayboldu. Bilgisayarınızdaki kaybolan öğeleri geri yüklemenin bir yolunu bulmak için bunların nasıl kaybolduğunu çözmeniz gerekir.

Aşağıdakiler, kullanıcı dosyalarınızı veya kişisel belgelerinizi, resimlerinizi, videolarınızı, yüklü programları, oyunları vb. Haber vermeden kaybedebileceğiniz en yaygın durumlardır.
  • Windows 10 otomatik yükseltme veya güncelleme (masaüstü dosyaları ve yüklü uygulamalar, kaldırılması en muhtemel olanlardır).
  • Virüs silindi veya kişisel dosyaları sakladı.
  • Yeni bir kullanıcı hesabına giriş yaptınız.
  • Sabit sürücü arızalı.
Bilgisayar Sabit Diskinden Kayıp Dosyaları Kurtarmanın Yolları
Dosyalarınızın nasıl gittiğini anladıktan hemen sonra, Windows 10'da sorunsuz bir şekilde silinmiş, gizli veya bilinmeyen bir şekilde kayıp dosya ve klasörleri kurtarmak için aşağıdaki yöntemlerden birini seçin.

Yöntem 1. EaseUS veri kurtarma yazılımı kullanın
Üçüncü taraf EaseUS
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
, ilk başta, eksik verileri geri yüklemenize yardımcı olacak, çünkü yukarıda belirtilenler de dahil olmak üzere birçok durumda kaybolan dosyaları kurtarabilir.
Adım 1 EaseUS sabit disk kurtarma yazılımı başlatın
  • EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı'nı çalıştırın ve sabit diskinizdeki dosyaları kaybettiğiniz veya sildiğiniz sürücüyü seçin.
  • Tüm kaybolan verileri ve dosyaları taramaya başlamak için Tara'yı tıklayın.

Adım 2. Kayıp tüm sabit sürücü verilerini bulmak için tarayın
EaseUS sabit disk kurtarma yazılımı seçilen sürücünün tamamını tarayacak ve mevcut ve gizli veriler dahil olmak üzere tüm kayıp dosyaları bulacaktır.

Adım 3. Kayıp sabit sürücü veri ve dosyaları önizleme ve geri yükleme
  • Silinen ve kaybolan dosyaları "Silinmiş dosyalar", "Sürücü" ve (sürücü harfi ile) bulabilirsiniz.
  • "Kayıp Bölüm Dosyaları" veya "Ekstra Dosyalar" orada biçimlendirilmiş ve RAW verilerinizi listeler.
  • Önizleme yapmak için bulunan dosyaları çift tıklatabilirsiniz.
Önizlemeden sonra, lütfen sürücüde kaybettiğiniz dosyaları seçin ve bunları PC'nizde veya diğer harici depolama aygıtlarında güvenli bir yere kaydetmek için Kurtar'ı tıklatın.

Yöntem 2. Gizli dosya ve klasörleri göster
Bilgisayar dosyalarınızın görünmez, sessizce gizlenmiş olma ihtimali olabilir. Gizli dosya ve klasörleri kontrol etmelisiniz.

1) Windows 10'da, Dosya Gezgini'ni başlatın.
2) Görünüm sekmesine tıklayın, Görünüm sekmesinin altındaki sol taraftaki "Gizli öğeler" seçenek kutusunu işaretleyin.
Tüm gizli eşyalar veya belki de kaybedilen eşyalar şimdi tekrar görünmeli.

Yöntem 3. Eski kullanıcı hesabınıza geçin
Bazen Windows 10 güncelleştirmesinin varsayılan hesap olarak ayarlanan yeni bir kullanıcı hesabı oluşturduğuna inanamayabilirsiniz. Hesap farkını farketmediğiniz için garip olan şey şu: "bilgisayar dosyaları aniden kayboldu", "tüm dosyalarım gitti" ...

1) Ayarlar -> Hesaplar'a gidin. Orada eski kullanıcı hesabınızı bulmalısınız.
2) Geçiş yapmak için eski hesabınıza tıklayın.
Kaybolan bilgisayar dosyaları tekrar görünmelidir.

Umarım bu yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
  1. Başlangıç düğmesini, sonra da Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme'yi seçin.
  2. Klasör Seçenekleri'ni, sonra da Görünüm sekmesini seçin.
  3. Gelişmiş ayarlar'ın altında gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'ı seçin ve Tamam 'ı seçin.
Teşekkür ederim, şimdi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...