D.mod Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Adınız: Berat
Yaşınız: 15
Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: hafta içi en az 5 saat hafta sonuda en az 5 saat .d
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: sitede 7/24 açığım herzaman siteyi seviyorum oyun oynamıyor siteye giriyorum mh ailesini seviyor sorulara karşı yardımcı olmaktan zevk duyuyorum ve iyi bir moderatör olacağımı düşünüyorum iyi forumlar

ayrıca tsde dword lite hakkında v.s. başka şeylerde yardım ettiklerim var bi sorunları olduklarında tsye çağırıp yardım edelim dediklerim var sitedeki konularda yanlış yerde olanları uyardıklarım konu kasanları yorum kasanları uyardıgım ve çoğu zaman yardım ettiklerim var inş bunları konularımda görür ona göre değerlendirme yaparsınız

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Başarılar Berat Naci kardeş upupup :D

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hadi Hayırlısı :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Başarıları diyen kardeşimlerimin hepsine teşekkürler Seviliorsunuz <3 Saat 06:12 okula gitmeen önce konuya bakam dedim ::)

TürkTuber' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
Teşekkürler abla :) seninde başvurunu kısa zamanda bekliyoruz :)

Ben gerekçeleri karşılamıyorum ya 3 konu en az açmak lazımmış ya bir kategoride ::D ben olsam olsam destekçi olurum xd

abla 25 konu en az 50 de msj sanırım :)

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Önceden başvurunuz boş konu olduğu için reddedilmiş, biraz faydalı hile konuları açın. Reddedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...