D.Mod Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adınız: Mustafa
Yaşınız: 18
Daha Önce Görev Yaptınız mı ? (Evet / Hayır) : Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 25-30 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Daha Önceki Görevime Geri Dönmek İstiyorum ve Forumun Düzensizliği Devam Ediyor Bu Düzensizliği Ortadan Kaldirmak İstiyorum

SAAT İLE İLGİLİ YORUM YAZAN OLURSA AĞİR KELİMELER KULLANACAM BİLGİNİZE !

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tekrardan Başarılar :)

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Başarılar Mustafa Abi Ancak Günlük 25-30 Saat İlgilenebilirim Yazmışsın Ancak Bir Gün 24 Saat Diye Biliyorum Çok İlginç

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
KANKA 1 GÜN 24 SAATTİR WQ::QW:Q:E: SİTEYLE 25-30 SAAT NASIL İLGİLENECEKSİN GÜNDE?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MiroslavStoch' Alıntı:
Öncelikle Başarılar Mustafa Abi Ancak Günlük 25-30 Saat İlgilenebilirim Yazmışsın Ancak Bir Gün 24 Saat Diye Biliyorum Çok İlginç

Yani sabaha kadar nerdeyse :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet Yorum Kastiğiniz İçin Hepinize Teşekkür Ederim ve Kendini Bilmeyen Gerizekalilar 1 gün 24 saat olabilir ama sorun bakalım lazhayalet mod ken forumda kaç saat duruyor diye ondan sonra konuşun !

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
günde 25-30 saat vooov :D detected

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:
Evet Yorum Kastiğiniz İçin Hepinize Teşekkür Ederim ve Kendini Bilmeyen Gerizekalilar 1 gün 24 saat olabilir ama sorun bakalım lazhayalet mod ken forumda kaç saat duruyor diye ondan sonra konuşun !

Biz yorum kasmak için yapmadık bu atar ne ?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet Buradaki Yorumlara Bakarak Ne Kadar Boş Bir İnsan Olduğunu Görebiliyoruz ! Şimdi Buradan Diyeceklerim Var Diyemiyorum Siz TS3 Adresine Gelin Orada Sesli Olarak Size Diyim Diyeceklerimi !

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:
ÖNCELİKLE BİZE GERİZEKALI DİYEMEZSİN. BURADA GERİZEKALI OLAN SENSİN. 1 GÜNÜN 24 SAAT OLDUĞUNU BİLİYORSUNDUR HERHALDE? BİR KERE 1 KİŞİNİN 1 GÜNDE 24 SAATTEN FAZLA DURMASININ İMKANI YOK ._. TAMAM BELKİ ÇOK DURUYORSUNDUR AMA 25-30 SAAT YAZICAĞINA 5-10 SAAT YAZABİLİRSİN. ŞU FORMU KAFANI KULLANARAK DOLDURMANI İSTERİM.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
başarılar umarım eski yerine geri gelirsin

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:
Evet Buradaki Yorumlara Bakarak Ne Kadar Boş Bir İnsan Olduğunu Görebiliyoruz ! Şimdi Buradan Diyeceklerim Var Diyemiyorum Siz TS3 Adresine Gelin Orada Sesli Olarak Size Diyim Diyeceklerimi !

Mustafa ts3 giremıyom neden?

Bilemiyorum Git Arkadaşlarına Sorsana Yakın Olduğun Arkadaşlarına ve Devam Ediniz Buyrun Ya İstediğiniz Gibi Yorum Kasabilirsiniz Devam Edin

AyKapris' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:
ÖNCELİKLE BİZE GERİZEKALI DİYEMEZSİN. BURADA GERİZEKALI OLAN SENSİN. 1 GÜNÜN 24 SAAT OLDUĞUNU BİLİYORSUNDUR HERHALDE? BİR KERE 1 KİŞİNİN 1 GÜNDE 24 SAATTEN FAZLA DURMASININ İMKANI YOK ._. TAMAM BELKİ ÇOK DURUYORSUNDUR AMA 25-30 SAAT YAZICAĞINA DURDUĞUN SAATİ YAZABİLİRSİN. ŞU FORMU KAFANI KULLANARAK DOLDURMANI İSTERİM.

Sen Gelsene TS3 Adresine Gösteriyim Sana Gerizekaliyi ! Buradan Yazmak Kolay Gelsene Şu TS3 Adresine Sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...