d.mod başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
PHP:
PHP KOD :
Adınız: Muhammet Ali

Yaşınız: 16
Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Günde 5-6 Saat  Sabah 13:30 Başlarım Akşam 19:30
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:MemoryHackers'te D.Moderatör Olursam , Tüm görevlerimi yerine getiririm.Bide destek
Veririm Kendime Çok Güveniyorum.. sizi sevindirmeyi okadar isyiyorumki hiçmi hiç anlatamam sizleri çok seviyorum inşallah
olurum Ve amacım MemoryHackers ailesini dahada genişletmek..  2015 da'dan beri sitedeyim ve takipteyim tabi bu sitede başka
hesapla giriyodum bu  şimdiki hesabı 2016 da açtım ama ben burda 2015'ten beri bulunmaktayım sizi mutlu etmek benim gururumdan
başka hiçbişey değildir saygılar sevgiler iyi günler iyi forumlar diliyorum
bunuda eklıyeyım burdan MorpHeus abıye çok teşşekür edıyorum çünkü o bana sabır etmeyi öğrettı burdan ona teşşekür etmek istiyorum eğer onaylanırsa ts ye yarın 2 de gırebilirim kusura bakmayın..​

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başarılar kardeşim.

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
LiveBrushTT' Alıntı:
Başarılar kardeşim.
saol yav senı çok sevıyorum ömercım

googs5' Alıntı:
Bilgisayarla alakan bile yokki lan ona bakılırsa bizde 5-6 saat giriyoz kardeş yalakalık yapma hem profilinde hesabında 2016yazıyo goster bakam 2015 tarihindeki kayıtlı oldugun profili ha bunada soliyim 2015de o kayıtlı bi profil yoksa yalancılıktan ban yersin soyliyim ben kardeş!

kardeşim kavgaya gerek yok allah gormekte. :blush:

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
googs5' Alıntı:
tm kardeş ayn allah gormekte ona bakılırsa bnde 2015teyken takip ediyorum ilk girdihim site prohileydi ama ben sevmedim bırakıp memoryhackerse girdim bnde sen gibi benim attıgım bir konuda illa sacma seyler yazmana gerek yok demi ?
YTEragonWTF' Alıntı:
saol yav senı çok sevıyorum ömercım

kardeşim kavgaya gerek yok allah gormekte. :blush:
aynn kardeşim böyle anlayışlı olursak dünyada ne kavga ne sınır olurdu

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Başvuru kriterlerini iyi okuyun yaş sınırı +17 Kilit*

2k lı lütfen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...