D.mod Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Adınız: [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Mirhan[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Yaşınız: [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]17[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Evet[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]3 -4 saat[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif] bu siteyi seviyorum üyelere yardımcı olacağım şimdi bile yardım ediyorum[/FONT]

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence Hakediyor Akinci Amca Cok Yardimci Oldu

mirhan kardesim sana avatar yapiyimmi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yapiyim Ben Sana Begenirsen Kullan ??

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Reis Yardim Kismindan Rep Verirmisin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadas Gercekten Cok Hakedıyor Hep Benim Konularimda Yardim Ettigini Gordum...

Suan Adama Vermesseniz Adamin Hakkina Girersiniz Adam Sabahtan Aksama Banada Yardim Sabah 5 Ten Beri Ben Sayfadayim Goruyorum Hep Yardim Ediyor Online Olanlara Hep Bakiyorum AKINCI İllaki Acik Oluyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI

Çok iyi sin be kardeşim yorumun için teşekkür ler

Üye
10 HİZMET YILI
BENDE BİRŞEYLER PAYLAŞMAK İSTERİM AKLIMDA HERKEZİN KULLANABİLİÇEGİ ŞEYLER VAR İlgilenebilirmisin Akıncı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...