D. mod Başvurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Adınız[/FONT]:Semih
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Yaşınız[/FONT]:17
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Daha Önce Görev Yaptınız mı (Evet / Hayır): Evet[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: 6/7 saat[/FONT][/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Herkese Yardım Etmek Herkesin sorunlarını çözmek için ve ufak bi Tecrübem olduğundan Yapabileceğimden Kendime İnanıyorum...[/FONT][/FONT][/FONT]

Joe

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
HAK EDİYOSUN KARDEŞİM CANSIN

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
inşallah olursun kardeşim bunu en çok sen hakediyorsun

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Başarılar

Üye
10 HİZMET YILI
inşallah olursun kardeşim darısı benim başıma

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
2 adet tekniker d.mod başvuru yapmış ama d.modun amacından ikisininde haberi yok anlattığınız şeyler teknikerlerin işi daha çok d.modun amacı konu açmaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...