Merhaba dostum, bende bu forumda eskiden Süper Moderatör'lük yapmış birisiyim. Umarım forum için başvurun kabul olur ve isteğin rütbelere gelebilirsin. Ancak, başvuru formunda bir çok yazım yanlışı fark ettim. Bunları sana resim ile göstereceğim ve maddeler halinde açıklayacağım.
1- Daha Önce Görev '' Yaptınız Mı ? '' olmalıydı.
2- Sorunun sonuna, soru işareti konulmalıydı.
3- Sorunun devamında, verilen cevapların baş harfleri küçük olmalıydı.
4- Soruda bulunan '' sitede '' cümlesinin baş harfi büyük olmalıydı.
5- Sorunun devamında verilen cevaplarda, kelimelerin baş harfleri küçük olmalıydı ve '' MemoryHackers '' kelimesi '' MemoryHackers'in '', '' Saten '' kelimesi '' zaten '' olarak yazılmalıydı. Aynı şekilde '' Icin '' kelimesi '' için '', '' Isem '' kelimesi '' isem '' olarak yazılmalıydı.
6- '' Yani '' ve '' Kısacası kelimesini arka arkaya kullanmak yerine direkt olarak '' Kısacası '' yazılıp virgül konularak cümleye devam edilmeliydi. Kelimelerin baş harfleri ufak yazılmalıydı, ayrıca '' Istedim '' kelimesi '' istedim '' olarak yazılıp virgülden sonra '' Ve '' yazılmamalıydı. Cümle sonuna nokta koyulmalıydı.
7- '' BASVURU '' kelimesi '' BAŞVURU '', '' TUM '' kelimesi '' TÜM '', '' ARKADASLARIN '' kelimesi '' ARKADAŞLARIN '', ''ACIK '' kelimesi '' AÇIK '', '' ETSIN '' kelimesi '' ETSİN '', ''KARDESLERIM '' kelimesi '' KARDEŞLERİM '' olarak yazılmalıydı.
Troll yapıyorum, ancak bu troll için maalesef ki uğraştım. Tekrardan umarım istediğin sonuca ulaşırsın kardeşim, iyi forumlar.
Saygılar